KLUB 3D Arheologija, ~oficijalni sajt kluba~ |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
KLUB 3D Arheologija, ~oficijalni sajt kluba~ |
Feb 20 2006, 20:34
Poruka
|
|
|
Posetite 3D Arheologiju
Klub 3D Arheologija je studentska radionica čiji je glavni cilj (pored opsteg - edukacija u svim oblastima kompjuterske grafike) CG (computer graphic) rekonstrukcija arheoloških lokaliteta u Nišu, okolini Niša i šire, kao i pomoć očuvanju svih kulturno-umetničkih vrednosti ovog grada u informatičko – dizajnerskom smislu. |
|
|
|
|
Feb 21 2006, 20:00
Poruka
|
|
|
Da li je ovo nekakva reklama sajta ili trazis komentar na dizajn????
Ako trazis komentar eve ga: Template, plagijat, copy & paste. |
|
|
|
|
Feb 21 2006, 21:22
Poruka
|
|
|
deyo, da si zapravo pogledao o cemu se radi, video bi da je ovo jedna studentska radionica, znaci neprofitabilna u potpunosti. Ne razumem zasto bih onda imao potrebu da se reklamiram??
Sto se tice copy/paste:D Pa znas, ovo je default tema, nisam se cak potrudio ni da je copy-pastujem. Jednostavno sam je iskoristio takvu kakva je ponudjena uz dodatak banera. I ne, nisam postavio ovaj post da bi komentarisali dizajn, vec ideju kluba, obzirom da se bavi kompjuterskom grafikom i time spada i u interesovanje ovog foruma. |
|
|
|
|
Feb 21 2006, 23:50
Poruka
|
|
|
To je uredu to razumem ali problem je u tome sto je ovaj dio foruma posvecen za ljude koji prezentuju svoje radove, a ja koliko vidim ti si postavio sajt koji nije za komentarisanje. E sad ako se vec i bavite kompjuterskom grafikom pa brate postavi par vasih radova pa da to komentarisemo.
Bez uvrede Pozdrav |
|
|
|
|
Feb 22 2006, 01:12
Poruka
|
|
|
Odlicno sto si postovao, znam lika kome ce ovo biti mnogo interesantno. Lik je arheolog i zeli da se bavi upravo tim poslom - 3D rekonstrukcija i sl.
Mozda jesi pogresio pod forum, ali ne razumem zasto to deyi smeta. Bas sam skoro razmisljao o tome da postavim svoj blog, na svom serveru... pa me interesuje kako se rade te modifikacije. Ne pada mi na pamet da sam pisem rss publishing softver, i da izmisljam rupu na saksiji. Mislio sam da preradim WordPress... da napravim hibrid klasicnog sajta i bloga. Vidim da si se ti odlucio za Drupal... koliko je on pogodan za modifikacije na dizajnu? U svakom slucaju, svaka cast za klub. Odmah cu obavestiti ortaka. |
|
|
|
|
Feb 22 2006, 19:48
Poruka
|
|
|
deyo, doslo je do nesporazuma, sve je ok!
postovao sam link na ovom mestu, cisto iz razloga sto nije u pitanju zanimljiv link koji sam negde video, vec je to moj projekat. Sa druge strane, nije akcenat na dizajnu sajta ili reklami vec na samoj ideji, medjutim trebalo to malo jasnije da naglasim, so, it's my bad aleksandar.xyz, drago mi je da ti se svidja, i bas bih voleo da obavestis ortaka Sto se tice modifikacije dizajna, pa postoje ogranicenja, ali zaista moze da se sredi tako da nema slicnosti sa nekom default temom (sto meni trenutno nije bio cilj da postignem - ceo postupak postavljanja sajta sa sve instalacijom drupala, dizajnom banera i sadrzajem trajao je nekih 3h) poz |
|
|
|
|
Mar 1 2006, 13:17
Poruka
|
|
|
Pa cak i da je copy/paste template-a, sta fali? Template za to i sluzi.
CSS ionako ne zasluzuje neko preveliko lupanje glavom. Ne bih nikad kao oni likovi sirom web-a, koji nemaju svoj zivot, sedeo danima i nocima i smisljao nove i jos nevidjene nacine da napravim CSS rollover, ili kakav god bilo meni. Nisam hteo da zvucim neprijatno, nego poenta je u sledecem: "Neko je to vec napravio za nas" Znaci ako je to tehnicki moderno i zadovoljava tvoje trenutne potrebe, onda ga iskoristi. A ako ti treba nesto novo, onda ga izmisli |
|
|
|
|
May 5 2006, 02:25
Poruka
|
|
|
Dizajn sajta kluba 3D Arheologija je sada izmenjen (u odnosu na predjasnju default drupal temu), pa ako nekog interesuje, moze da baci pogled: 3D Arheologija
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 23:36 |