[RAD]TV Kviz, Uvodna špica |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[RAD]TV Kviz, Uvodna špica |
Jan 27 2006, 21:01
Poruka
|
|
|
Ovih dana sam radio ovaj mali poslić. U pitanju je špica za kviz koji ce se verovatno emitovati na pinku uskoro.
U pitanju je klasicna telefonska otimacina para, ali ko sam ja moralisem o tome... Moje je bilo da uradim spicu, i pomognem prijateljici da završi posao. Google Video |
|
|
|
|
Jan 27 2006, 21:42
Poruka
|
|
|
dobro je, ako je za animaciju, ali daj nam malo vise podataka.. koji softwear, render...itd.
|
|
|
|
|
Jan 28 2006, 02:50
Poruka
|
|
|
U pitanju su nurbsi i poligoni rađeni u Mayi.
Renderovani Mental Ray-om (oko 10min/frame za telefon 5 za mašinu) Ima tu i nekih paint efekata za pozadinu. Kompoziting u Adobe After Effects-u (Btw čuo sam da je izašla 7-ica) Izvinjavam se zbog sažetih odgovora... |
|
|
|
|
Jan 28 2006, 13:18
Poruka
|
|
|
meni ne otvara slickice
ni onu travkicu nije hteo da mi otvori al je bio linak ispod, a i ovde samo linak radi... al, ocigledno da svi drugi vide....hmmm |
|
|
|
|
Jan 28 2006, 13:27
Poruka
|
|
|
Ne vidim ni ja ali pretpostavljam da su slicice iste i na linku...
Lepo je, mada ja po malo zazirem od tamnih rendera.. tamnih prelaza u pozadinu, sve me to podseca na one prve scanline rendere... Ali materijal na slushalici je stvarno doobar... nekako je... mekan... |
|
|
|
|
Jan 28 2006, 16:17
Poruka
|
|
|
@Che che
CITAT Ali materijal na slushalici je stvarno doobar... nekako je... mekan... U pitanju je Mental Ray opcija u podesavanjima za materijal... Reflection Blur (2), Reflection rays (8). Pomocu ovoga se zamucuje ono sto je daleko od reflektujuce povrsine. Pored ovoga, mekocu sam postigao upotrebom iskljucivo mekog difuznog svetla. U pitanju su tri raznobojne povrsine kojima je dodeljena jaka Incendescence vrednost, tako da zrače svetlom. Potrebno je ukljuciti Final Gather opciju da bi ovo radilo. Za osvetljenje sam koristio jos jedno žućkasto svetlo odozdo. Materijali su zapravo veoma jednostavni. U pitanju su default podesavanja, i nema nikakvih tekstura. Za metal sam dodelio skoro crnu boju, podigao refleksiju na oko 90% Za zupčanike, ista priča.... CITAT Lepo je, mada ja po malo zazirem od tamnih rendera.. tamnih prelaza u pozadinu, sve me to podseca na one prve scanline rendere... Tamni prelaz i crnu pozadinu sam uradio da bi skratio posao... a već sam imao postavljenu scenu, pod, svetla iz Predhodnog projekta. Plasio sam se da ce izgledati jadno i plasticno, ali sam na kraju ipak veoma zadovoljan, ipak je ceo projekat uradjen za dva dana. Iskoristio sam i neke elemente i ideje iz jedne reklame koju sam radio skoro. Google Video - reklama CITAT Ne vidim ni ja ali pretpostavljam da su slicice iste i na linku... Slike su hostovane na bloggeru, a blogger malo baguje sa slikama. U medjuvremenu sam postavio Google Video - Pink pitalice Komentari su dobrodosli! |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 2. September 2010 - 22:49 |