Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Forum Rules *** PRAVILA FOTO FORUMA *** Pročitaj pre postovanja!

Reply to this topicStart new topic

Atletski Miting, Artur Takac 2oo9

Ocena 1 V
V
-djole-
poruka Jul 3 2009, 01:26
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 17-March 09
Član broj: 28,550

Lisine teme o univerzijadi su me inspirisale da podelim sa vama moje fotke sa Memorijala Artur Takac 2009 koji je bio pre dobrih mesec dana...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Kako sam radio:
D80/18-55vr, Aperture priority mod f5.6-8, ISO 400-1600, shutter 1/80-1/640, matrix merenje, auto WB, malo burst, malo continuous focus mod.

Radi vise FPS sam ispucao i prilican broj JPGova... a Auto WB je sharao tamo-vamo pa se neujednacenost lako da uociti. Dakle trebalo ga je rucno odrediti, a ne prepustiti aparatu.

Molio bih nekoga iskusnijeg da mi kaze da li je moj pristup problematici dobar???

Komentari i kritike su naravno dobrodosli.
Hvala na paznji!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
BT
poruka Jul 3 2009, 07:41
Poruka #2

Spanać

Grupa: Supermoderatori
Datum reg.: 21-January 05
Član broj: 96

Ajd što smeta white ballance, nego što smeta i totalno različita exponiranost (što je i normalno s obzirom da si koristio AP mode). Ima ovde ljudi koji su profesionalci i koji su i bili na tom događaju pa će ti oni reći tačno, ali eto meni je to prvo zapalo u oči.

+Quote Post
RUMUN
poruka Jul 3 2009, 08:06
Poruka #3

Datum reg.: 23-March 07
Član broj: 9,903

Vid ga Doktor na 6-oj, rafalni snajperista biggrin.gif .....iz publike i nisi mogao da napravis bolje fotke, tako da su skroz ok, mislim na kadrove.

+Quote Post
lisa
poruka Jul 3 2009, 11:07
Poruka #4

Datum reg.: 16-February 05
Član broj: 287

Oprobacu se i ja na atletici, bas mi je drago da si ovo okacio!
Tesko je slikati iz publike, videcu gde ce moci u ovom slucaju da se setaju fotoreporteri.

+Quote Post
-djole-
poruka Jul 3 2009, 11:28
Poruka #5

Datum reg.: 17-March 09
Član broj: 28,550

hvala na komentarima!!!

sta znam, sunce je zalazilo, sve je bilo prakticno u senci, neki oblaci su se navlacili (malo je i kisa padala), ja sam drndao iso da dobijem shutter dovoljno brz da ih zamrznem u trku... ona reklama iza je davala kontra svetlo koje je bunilo merac, takodje... sve u svemu zacin C. sad.gif

@rumun
ma doca radi stock na 6oj... snima pirsing na pupku mladjanoj modelsici u crnveim ritama wink.gif

@lisa
na ovom mitingu su reporteri bili na terenu oko tartana i po travi gde god ne padaju koplja i kugle smile.gif

+Quote Post
RUMUN
poruka Jul 3 2009, 13:28
Poruka #6

Datum reg.: 23-March 07
Član broj: 9,903

CITAT (djgrubic @ Jul 3 2009, 12:28) *
@rumun
ma doca radi stock na 6oj... snima pirsing na pupku mladjanoj modelsici u crnveim ritama wink.gif

biggrin.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 01:57

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.