Schiedsgerichtsvereinbarung, tj. "agreement to arbitrate" (my stuff) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Schiedsgerichtsvereinbarung, tj. "agreement to arbitrate" (my stuff) |
![]()
Poruka
|
|
![]() Натерасте ме да накуцам коју ![]() хвала за корекције правописа, надам се да ме колега није погрешно схватио. ПС јесте дрога, пиратерију не спомињемо, па се снађи сам за најновију верзију. Стрип има да сачека, док ископам оно мало јада (те фазе ме каче сваких 10 година, те је сад, хронолошки, време да урадим нешто на стрипу поново) ускенирам и видим где ћу га поставити. Новосадисти су већински у управном одбору ове теме, па ћемо видети куд "плови овај брод". За слику гарантујем да је аутентична, тако да можеш да одахнеш - нема друге главе, само две руке, и по једна нога на сваком боку. Е сад, можда тебе интересује и рендгенски снимак, али то је већ најстрожије чувана тајна ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Sunce ti j*b*m.... roletne=telenor
Genijalno! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Neverovatno... neverovatno. Iz mnogo razloga... da ne objašnjavam sad.
A fingernet, gde je "f" obrnuto "t" iz internet? ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
A, pa ja vidim da mi nesto cudno, ali se nisam udubljivao. Roletne mi skroz odvukle paznju... Sjajno!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Neko je vec radio slicne "fractal fingers"! Ne mogu sad da se setim... Znam da smo ucili na faksu u okviru viz. matematike. Seticu se! Naravno ne u ovakvoj "izvedbi". Dobra primena stare ideje. Poz.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ne, nisi normalan...
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Kako je ovo dobro... Sve. Od početka do kraja... Pozdrav i poštovanje. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() ^ Ретко дивна публика ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Mucho gusto. ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pa covece odakle ideje!! svaka cast!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dakle... koja je droga u pitanju?
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ctrl+d
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
gle.. odi lepo na wordpress.com
otvori blog pa da lepo stavim ovo u feed a i ti mozes da prosperiras (na vishe nivoa) .. za pocetak mogu ljudi da ostavljaju komentare za svaki rad posebno.. ovo nikako nije atak na temu, vec prijateljski savet.. ono.. iz dubokog postovanja... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
E meni muštuluk za dobru vest: Crnogorci uvode ono šuškavo "š", pa ćeš moći lepo da napišeš svoj nick, a da ne moraš da izmišljaš slovni znak.
Inače, radovi su ti toliko dobri da mi svako njihovo kačenje ovde izgleda kao goli egzibicionizam. Mada, i ja bih uživao u ovolikom divljenju. Kao što i jesam dok sam bio mlađi; do pre dve-tri godine. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
određeni član Grupa: VIP Poruke: 2,634 Datum reg.: 6-February 05 Lokacija: orion Član broj: 227 ![]() |
sintaksno semantički pozdrav!
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Ај' опет по словцима ![]() ништа осим ендорфина, сератонина и допамина (оргеник, што би рекли) кад идеја крене, направи цео круг реализације и врати се завршена на почетак. Радове и стављам на свој Блогспот, али не знам да ли је океј идеја да иду и ови 'српски' међу енглеске... не бих да се расплињавам са више блогова. Хвала на сугестији. Овде сам одабрао једнодневни ритам за качење, није ваљда тешко свратити на дан - могу да разредим на недељно? Да питам надлежне успут, јел у реду каткад метнути и ручни нацрт за дизајн који није отишао у дигитализацију? Колеге "дедаци", некада давно и ја сам... ма, бре... доста "жал за младост" - ваљда сте сад у најбољим годинама, које ме тек чекају ![]() наватајте "ди одређеног члана" - он ме је и призвао овамо, мада је сасвим могуће да синтаксички није знао шта ради ![]() П.С. умало да заборавим ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ol' skul Grupa: Supermoderatori Poruke: 1,925 Datum reg.: 15-January 05 Lokacija: interZone Član broj: 4 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 9. December 2019 - 13:52 |