Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Kosovski Vitezovi, Pomoc oko zatezanja logo-a...

V
micocoverdale
poruka Apr 13 2012, 16:43
Poruka #1

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 23-July 09
Član broj: 31,025

Pozdrav svima,
posto sam delimicno priveo kraju logo moto kluba Kosovski VItezovi iz Kos.Mitrovice, resih da se i vama obratim za strucnu pomoc, pa ukoliko imate nekih primedbi i sugestija, zamolio bih Vas da mi to kazete, jer ipak svi Vi imate vise iskustava od mene u tome.
Zanima me da li je tekst ispravno postavljen, i ukoliko nije kako da to zategnemo i logo ostane onakav kakav treba da bude, bez ikakvih menjanja ikad.

Hvala unapred,
i pozdrav s KiM...
Prikačeni fajlovi
Prikačen fajl  LOGO_PROBA.jpg ( 1017.51K ) Broj download-a: 132

Go to the top of the page

+Quote Post
Leon
poruka Apr 13 2012, 22:08
Poruka #2

Grupa: Članovi
Datum reg.: 28-November 06
Član broj: 7,655

Pozdrav i tebi,
sve je u granicama korektnog, ali daleko od odličnog.

Mislim da na grbu ima da se radi, i da je možda bolje rešenje da se uradi skoro od početka.

Ako se kao osnova koristi grb Nemanjića, onda treba da se koristi 1:1, identičan u svakom smislu.
Kljun i noge orla ni slučajno crne.
Oblik štita ne menjati ni 1%, identičan Nemanjićkom sa grba.
To su recimo, neke od osnovnih zamerki na grb koji si uradio.

Molim te, napiši kolika je frka sa vremenom.

+Quote Post
micocoverdale
poruka Apr 14 2012, 13:37
Poruka #3

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 23-July 09
Član broj: 31,025

Pa i nije bas velika frka, jer imamo nameru da radimo nove boje za prsluke, a prsluci su u izradi. Mozda 15-20 dana maksimum... Ima li nade smile.gif

Pozdrav s KiM

+Quote Post
mae
poruka Apr 14 2012, 20:52
Poruka #4

Grupa: Članovi
Datum reg.: 4-March 08
Član broj: 19,577

pozdrav wink.gif

ajd' ovako na prvu...
po ovome što vidim, ja bi ovo kosovski vitezovi pomerio malo u desno, nekako mi nije centrirano (nije isto rastojanje od ovog sivog outline-a)

ono "mk" dole bi malo podigao, jedino ako tako nije namerno ostavljeno zbog veza ( nisam siguran da li to igra neku ulogu)

i mooožda bi izbacio ove crtice pre i posle "kosovska mitrovica", ili ih eventualno zamenio sa nekim drugim znakom/motivom.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 05:49

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.