Kosovski Vitezovi, Pomoc oko zatezanja logo-a... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kosovski Vitezovi, Pomoc oko zatezanja logo-a... |
Apr 13 2012, 16:43
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 23-July 09 Član broj: 31,025 |
Pozdrav svima,
posto sam delimicno priveo kraju logo moto kluba Kosovski VItezovi iz Kos.Mitrovice, resih da se i vama obratim za strucnu pomoc, pa ukoliko imate nekih primedbi i sugestija, zamolio bih Vas da mi to kazete, jer ipak svi Vi imate vise iskustava od mene u tome. Zanima me da li je tekst ispravno postavljen, i ukoliko nije kako da to zategnemo i logo ostane onakav kakav treba da bude, bez ikakvih menjanja ikad. Hvala unapred, i pozdrav s KiM...
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
Apr 13 2012, 22:08
Poruka
|
|
|
Pozdrav i tebi,
sve je u granicama korektnog, ali daleko od odličnog. Mislim da na grbu ima da se radi, i da je možda bolje rešenje da se uradi skoro od početka. Ako se kao osnova koristi grb Nemanjića, onda treba da se koristi 1:1, identičan u svakom smislu. Kljun i noge orla ni slučajno crne. Oblik štita ne menjati ni 1%, identičan Nemanjićkom sa grba. To su recimo, neke od osnovnih zamerki na grb koji si uradio. Molim te, napiši kolika je frka sa vremenom. |
|
|
|
|
Apr 14 2012, 13:37
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 23-July 09 Član broj: 31,025 |
Pa i nije bas velika frka, jer imamo nameru da radimo nove boje za prsluke, a prsluci su u izradi. Mozda 15-20 dana maksimum... Ima li nade
Pozdrav s KiM |
|
|
|
Apr 14 2012, 20:52
Poruka
|
|
|
pozdrav
ajd' ovako na prvu... po ovome što vidim, ja bi ovo kosovski vitezovi pomerio malo u desno, nekako mi nije centrirano (nije isto rastojanje od ovog sivog outline-a) ono "mk" dole bi malo podigao, jedino ako tako nije namerno ostavljeno zbog veza ( nisam siguran da li to igra neku ulogu) i mooožda bi izbacio ove crtice pre i posle "kosovska mitrovica", ili ih eventualno zamenio sa nekim drugim znakom/motivom. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 05:49 |