help.politehnicka ID |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
help.politehnicka ID |
Jan 20 2012, 22:38
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 5 Datum reg.: 20-January 12 Član broj: 46,504 |
dakle
tako da bi mi puno pomoglo ako bi mi neko malo pojasnio sta se tacno radi na ID. svaki komentar,predlog,sugestija ili pitanje je dobrodoslo unapred hvala pozzz,Maja |
|
|
|
Jan 21 2012, 00:44
Poruka
|
|
|
Zdravo zum, zum.
Za početak koristi pretragu foruma. Bilo je puno reči o ovoj temi. Npr. http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=39 |
|
|
|
|
Jan 22 2012, 15:53
Poruka
|
|
|
Zdravo zum, zum. Za početak koristi pretragu foruma. Bilo je puno reči o ovoj temi. Npr. http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=39 o procitala sam ja sve to.veruj mi.oko mi je ispalo..i otprilike sve neke kao bitnije stvari o industrijskom na politehnici pisane su pre par godina..e sad,mozda se nista nije ni menjalo od tada |
|
|
|
Jan 23 2012, 22:16
Poruka
|
|
|
Pozdrav zum, dobrodoshla na zonu!
Ja lichno nisam zavrshio politehnicku ali moje kolege sa kojima saradjujem jesu. Sto se tiche skole kao skole i struchnog kadra, to je kao u nashem opstem skolstvu.........srednje tuzno. Koliko sam ja upucen profani su malo zaostali sa tehnologijama i programom predavanja...ali to ne treba da te brine. U industrijskom dizajnu (ako to volish i zelish da se bavish time u zivotu) nije toliko bitno sta ce te profesori nauchiti, oni su tu samo kako bi ti dali smernicu i kad zabagujesh negde da te usmere....a po mom lichnom mishljenju morash da uchish SAMA! Danas je to vrlo lako jer online ima bezbroj tutorijala, manuela i svega ostalog sto ti je sasvim dovoljno i da se preskilujesh debelo....tako da ako to zaista volish i interesuje te, samo ce te vuci da uchish i idesh daleko ispred skolskog programa. Sto se tiche poredjenja ambalaze i ID-a u sustini ambalaza je jedan uzak deo industrijskog dizajna....tako da sto se stolica tiche(uzimam ih kao primer koji si ti navela) ne treba o tome sad da razmishljash jer radicesh i to jer se na smeru za id sve to radi....i ne treba da te brine jer cesh nauchiti. Sta god da ti zatreba naravno mozesh da pitash i ovde....kachish radove kako bi ti mozda neki komentari kolega pomogli da sve to sto znash podignesh na vishi nivo.....razmenom tutorijala, korisnih saveta.....i svega ostalog jer ima jako kvalitetnih ljudi koji su voljni da pomognu. Tako da ako izaberesh ID (koliko razumem vec si izabrala) ne smesh da chekash profesore koji ce ti davati na kashicicu informacije nego sedi, zavrni rukave i uchi, crtaj, radi tutorijale.....i bice ti extra zabavno! |
|
|
|
|
Jan 26 2012, 01:28
Poruka
|
|
|
Hvala!
|
|
|
|
Jan 26 2012, 08:49
Poruka
|
|
|
Evo ja sam završio industrijiski dizajn na Politehničkoj i zadovoljan sam
Što se tiče stručnog kadra, profesori su stvarno dobri |
|
|
|
|
Jan 29 2012, 18:19
Poruka
|
|
|
creator,konacno neko ko ima bas pozitivno misljenje o politehnickoj
|
|
|
|
Jan 30 2012, 08:51
Poruka
|
|
|
Diplomirao sam 2009. A koliko ja znam, za sada nema specijalizacije za industrijski dizajn ali veruj mi to ti i ništa ne znači, ne dobijaš ti specijalizacijom 7 stepen nego se na tom šestom dodaju neki bodovi.
Možda da probaš uporedo na dva fakulteta, probaj Primenjenu akademiju i Politehničku, pa na koj opadneš? |
|
|
|
|
Jan 30 2012, 19:09
Poruka
|
|
|
uf
|
|
|
|
Feb 20 2012, 01:29
Poruka
|
|
|
Kad si pomenula stolice, studenti Šumarskog fakulteta u Beogradu su pretežno inženjeri, ali aktivno razvijaju više različitih ideja tokom godine, jedno vreme je najviše bilo stolica, budući da su najzahtevnije za projektovanje. Na poslednjem sajmu nameštaja je izložen veći broj radova u vidu tzv Prve kolekcije nameštaja Univerziteta (30tak radova), a ovo je info od ranije:
http://www.designed.rs/news/prva_dizajn_ko...teta_u_beogradu |
|
|
|
|
Jun 26 2012, 22:54
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 15-December 07 Član broj: 17,950 |
Evo i ja sam završila Beogradsku Politehniku ID, oprosti što se tek sad javljam. Jako zadovoljna školom, ništa mi nije bilo teško da radim. Upravu su, sve sama radi i što više, konkursi obavezno, što više se prijavljuj na sve što nude. Na raspolaganju sam za pitanja i bilo kakvu pomoć, nadam se da nije kasno.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 22:05 |