naslovna strana knjige |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
naslovna strana knjige |
Feb 20 2012, 19:53
Poruka
|
|
|
Ovo bi trebalo da predstavlja naslovnu stranu knjige. Mislim da je potrebno da se doradi ali nisam siguran u kom pravcu da krenem. Tipografija svakako nije najsvetlija tačka. Onaj dole dizač je podložan promeni, uopšte ne mora ni da postoji.
Deo gde se nalaze imena autora i naslov u dva reda predstavlja hrbat knjiga koji zajedno sa iscepanim papirom predstavljaju teoriju a sportista predstavlja praksu. Šta bi ste vi ovde dodali ili oduzeli?
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Feb 20 2012, 21:54
Poruka
|
|
|
Pozdrav
|
|
|
|
|
Feb 22 2012, 00:42
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 339 Datum reg.: 14-September 06 Član broj: 6,314 |
Grozno. Zasto je ovaj momak izbledeo? Odaje potpuno suprotan utisak od ovog sto pise "Sile i snage". Treba da bude mocno a neki poluprovidni efekti. I koja je poenta ove filmske trake?
|
|
|
|
Feb 22 2012, 12:43
Poruka
|
|
|
Ok, ok, shvatio sam ne volite me
Pa poradio sam malo na rešavanju uočenih problema pa pošto mi uopšte nije išlo okrenuo sam se novom predlogu:
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Feb 22 2012, 13:57
Poruka
|
|
|
Od ovog drugog resenja...Ja mislim da je prva slika jako dobra, stavlja u prvi plan temu knjige (sile i snage), gore stoji naslov i sve ostalo...jako dobro
|
|
|
|
|
Feb 22 2012, 14:45
Poruka
|
|
|
Subjektivno, od ponudjenih resenja prva varijanta.
![]() Objektivno, koristi Grid. |
|
|
|
|
Feb 22 2012, 15:01
Poruka
|
|
|
Prva varijanta je svakako nešto što vredi dovršiti, dobar je koncept, samo poraditi na prepoznatiljvosti toga što si planirao da predstaviš, kao i na karakteru (boje, oblici, isticanje elemenata)
|
|
|
|
|
Feb 22 2012, 23:35
Poruka
|
|
|
konkretnije, sportista, u rascepu između rikni, svakako vizuelno asocira na nauku o sili i snazi, takođe i u pravcu ideje o toj vezi teorije i prakse (hartija u tom slučaju možda i nije neophodna). Rikne tj hrbati ipak moraju biti uočljiviji, što se može postiči većim kontrastima, osenčenošću, oblikom, veličinom, nekim ritmom (koji podseća na knjige) možda se i ređati od samog kraja do kraja itd. A kao što je kolega naveo, sportista ne mora biti u toj boji, ali svakako može, ukoliko se potrudiš da na neki drugi način istakneš te ključne pojmove iz naslova, bilo bojom, ili položajem (npr postojeći oreol mi deluje pozitivno, možda bi baš isti mogao biti u drugoj boji, koja je u duhu naslova, zatim i naslov u sličnoj, možda i neki hrbati) uglavnom treba još eksperimentisati, i na kraju možda i te knjige odvojiti sportistom dinamičnije, npr kao da ih je sam bukvalno razdvojio ako razumeš na šta mislim
|
|
|
|
|
Feb 23 2012, 02:16
Poruka
|
|
|
Tako je, snagom misli je razdvojio : )
|