Malo portreta od mene... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Malo portreta od mene... |
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Probaj napraviti seriju fotografija sa istim nazivom "My favorite tattoo...", pa se vrati na ovu. Želim reći da ono što je na fotki ne odgovara najbolje nazivu.
Pozdrav! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Naravno da to moze da se resi na mnogo bolji nacin, ipak ta tetovaza se najvise istice od svega sto se vidi u kadru tako da eto i naziva ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pa upravo je problem što se tetovaža uopće ne ističe. U kadru ti je previše elemenata bršljan, nervozna odnosno kontrastna pozadina, a tetovaža u odnosu na cijeli kadar je toliko mala da nije nešto što se ističe. Vjeruj mi ona je ovdje ispala sporedna.
Čestitke na prinovi, moćan objektiv! 🙂 |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Hvala kolega ![]() Mala jeste ali se istice, da ne kazem da strci ka element koji ne pripada okruzenju, bukvlano je prvo nasta posmatraca obrati paznju bez ozbzira sto je mala, barem meni tako deluje... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
iliti " e sad necu ni kako ja hocu" ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
To je kolega bas ta prica, ostala je kao podsetnik da nije bas sve islo tako glatko, samo ipak smo nekako posle malo ubedjivanja dosli do dobre fotke na toj lokaciji ![]() To je ova fotka... ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^jesi ti to nesto previse cackao oko distorzije, imajuci u vidu da su zidovi totalno krivi, a ja se nisam drogirao?
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Pa normalno, sve u skladu sa nazivom fotografije ![]() |
|
|