Tanja Miletic - city map press, jel neko cuo za tog prevaranta |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Tanja Miletic - city map press, jel neko cuo za tog prevaranta |
Dec 31 2010, 12:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 30-December 10 Član broj: 39,739 |
Hvala na pokretanju teme. Informacije sa ovog foruma i sa sajta Agencije za registraciju, kao i konsultacija sa stručnim ljudima su mi pomogle da se ne nađem među oštećenima.
Osoba koja se preko telefona predstavila kao Tanja iz agencije City Map Press mi je ponudila reklamiranje putem bilborda po ekstremno niskoj, "novogodišnjoj" ceni. Navodno, ostalo im je nekoliko slobodnih mesta, pa ih nude na akcijskom sniženju. Primamljiva ponuda je delovala suviše dobro. Iako je u priči bilo nelogičnosti, slažem se da žena zna "posao". Informacije sa sajta Agencije govore da je firmi "City Map Press" obustavljen rad. Ukucavši ime firme i vlasnice u Google, izašao mi je ovaj forum. Do "saradnje", dakle, nije došlo. Ipak, neki će nasesti. Treba širiti priču. Zahvaljujem što ste me spasli nerviranja. |
|
|
|
Jan 11 2011, 14:45
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 11 2011, 15:44
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 21-December 08 Lokacija: Belgrade Član broj: 26,138 |
Tanja Miletic (matora, mala debela) - Mozda je nekom od forumasa i poznata. Radila je one "Vas vodic" mape Novog Sada a sad se kako cujem prebacila na ozbiljan advertajzing. hahahahahaha mene je zvala da joj uradim sajt za 100najuspesnijih.com cak je zakupila i domen. Ali kako sam se vec par puta opekao trazio sam 50% avans koji ona nije nikada uplatila cak je jednom liku uzela novac za izradu sajta 450€, navodno ja bih radio, ali kako ja nisam dobio ni dinara nisam ni pipnuo, a covek je bio razuman shvatio je da ga je ona debelo prevarila. |
|
|
|
Jul 7 2011, 07:38
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 119 Datum reg.: 21-February 07 Član broj: 9,302 |
Dal neko moze da mi kaze kako ta devojka otprilike izgleda? Koliko godina ima?
|
|
|
|
Jul 25 2011, 16:00
Poruka
|
|
|
haha kakva ciganka, ko se bre jos normalan bruka ovako za 100-200e!
ovakve > ovako |
|
|
|
|
Feb 12 2012, 23:50
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 12-February 12 Član broj: 46,782 |
Drugari,
a Tanja i dalje mirno šeta Bulevarom, jede svoj burek i vara ljude po gradu. Policija joj ne može ništa, pa šta drugi onda da rade!? |
|
|
|
Feb 19 2012, 19:58
Poruka
|
|
|
sad vec jede i picu....
|
|
|