Kako vam se cini ovaj vasar?, www.eurovision.tv |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kako vam se cini ovaj vasar?, www.eurovision.tv |
Jan 21 2008, 16:03
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 21 2008, 17:19
Poruka
|
|
|
Prvo ovo nije vasar!!!
I sa strane posmatraca a i sa strane dizajnera mislim da je ovaj sajt jako dobro odradjen, svi vi sto ste ga napljuvali, kako znate bolje molim vas po jedan link vasih radova da se uverim da ste u pravu. Cak su uspeli i reklamne banere da strpaju na sajt a da ne strce van dizajna, kao celina je odlicno uradjen. Ja bih bio krajnje zadovoljan da mi ovako nesto stoji u cv-u, ajde vi pametnjakovici uberite sve boje sa sajta i slozite ih bolje od ovoga. |
|
|
|
|
Jan 21 2008, 21:30
Poruka
|
|
![]() nije vašar! fali ringišpil! |
|
|
|
|
Jan 21 2008, 21:36
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 21 2008, 23:27
Poruka
|
|
|
meni je sajt odlican, samo koci pri skrolovanju, a evo mozda i zbog cega
![]() 13 embedovanih flasheva od potrebnih 0 |
|
|
|
|
Jan 22 2008, 01:23
Poruka
|
|
|
gui guru Grupa: Članovi Poruke: 543 Datum reg.: 19-January 05 Lokacija: Novi Sad Član broj: 74 |
meni je takodje to zapalo za oko odmah, flesh (sIFR) im "renderuje" naslove ... e sad to i nije zamerka obzirom da su hteli cutom font, ali jeste zamerka sto se cesto iscrtava taj tekst ....
opet .... fanu marije serifovic i ruslane je bitniji lep font nego brzina skrola, a i za pohvalu je sto je sajt stvarno "moderno" kodiran (tome sam se manje nadao nego dobrom dizajnu, obzirom da ovakve organizacije uvek neshto skrpe) |
|
|
|
Jan 22 2008, 01:51
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 22 2008, 09:32
Poruka
|
|
|
Sajt je bas sexy.
A kapiram stavili su Eurostile font (cini mi se da je taj) bas zbog naziva |
|
|
|
|
Jan 27 2008, 11:59
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 27 2008, 17:50
Poruka
|
|
|
Ne svidja ti se ni Marija Serifovic pa te opet predstavlja u svetu... jel ti biras?
|
|
|
|
|
Feb 11 2008, 14:33
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 12 2008, 13:00
Poruka
|
|
|
Na mom kompu sajt radi ok, tj. "ne koci".
I odradjen je korektno! Svi koji ne misle tako, imaju pravo da to misle ... ali neka ne pumpaju stvari. Pre nego sto nesto iskomentarises porazmisli prvo koliko slika ima (znaci moraju prvo one da se dorade u PSu - select tool, pa cut, crop, color correct, pa dodaj jos nesto, pa tip fonta ... pa ovo - ono), pa da ih uklopis sa tekstom, pa baneri, pa linkovi, pa sekcije gde ces sta da umetnes, pa da uklapis boje ... EJ TU IMA DOSTA POSLA! Svako ko se ozbiljno bavi web dizajnom TO ZNA!!! A vi kao, SAMO ZAMISLITE STA ZELITE I SAJT IZ VASE ... IZ CEGA LI ??? "ISPADNE" I ZA 15min ga odradite da BOLI GLAVA! A opet POTREBNO JE VREME da se sagleda sta je ok a sta ne, sta da se promeni, mozda malo stvari a mozda i mnogo njih ... OPET ... EJ TU IMA DOSTA POSLA! Pa ako ja samo to sagledam ... ja cu reci U NAJMANJU RUKU - SITE JE OK, ima mesta za unapredjenja ALI JE OK!!! PS: Ne pratim Eurosong, niti mislim da on nesto nekome u MUZICKOM SMISLU znaci, osim da predstavlja "DOBRU TEZGU" za ucesnike, sponzore i one koji na celoj toj prici profitiraju ... Ali to je vec druga tema ... |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 01:02 |