Crtanje na pripremi za arh. faks |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
Crtanje na pripremi za arh. faks |
![]()
Poruka
|
|
Pa... licilo mi da bi moozda mogla ovakva tema da se otvori... pa ako ima neko da kaci neke radove... rad sam da komentarishem i takodje da pozovem druge ljude da kritikuju....
Pa... pisao sam vec o svojim pripremama... ali evo i ja da nakacim koji rad.... Radovi su nakaceni priilicno hronoloshki.... tako da se vide greshke i napredak... i u grafici i u konstrukciji.... Tako da.. evo prve serije... ovo smo sve radili dok je bila zima.. u stanu devojke koja nas je spremala... ovo su sve postavke od nekih letvica koje je ona slagala pre nego shto bi mi doshli... ![]() ![]() ![]() ![]() Vezbali smo i tako shto smo precrtavali neke fotografije... plakate.... ![]() ![]() ![]() A ovo je vec "Pionirski grad" na koshutnjaku... gde smo na kraju i polagali prijemni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori
![]()
Poruka
|
|
za che che mislila sam na targata i punu senku!!!
ali ova tema bi trebalo da sluzi da pomogne nekom, a ne sada da se hvalimo ko bolje crta. usput ja crtam krajnje skromno, ali htela sam cisto ljudima koji se spremaju da pomognem da se ne ubedace, kada vide ove fotorealisticne crteze. |
|
|
|
Poruke u ovoj temi
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 27. April 2018 - 07:37 |