Animacija etno naselja, Sveti Simeon, Kopaonik |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Animacija etno naselja, Sveti Simeon, Kopaonik |
May 11 2012, 00:45
Poruka
|
|
|
|
|
May 11 2012, 05:33
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 146 Datum reg.: 5-May 10 Lokacija: Novi Sad Član broj: 35,703 |
Respect
|
|
|
|
May 11 2012, 09:31
Poruka
|
|
|
Gde cete na letovanje posle ovoga???
Super izgleda, jedino ste preterali sa vrtenjem u pojedinim scenama a nista vazno niste prikazali Cheers! |
|
|
|
|
May 11 2012, 10:15
Poruka
|
|
|
Lepo.
I meni je malo to vrtenje preterano i cini mi se da nebo nekako ne odgovara, suvise je tamno, mozda ste malo preterali sa CC tu. Svidja mi se ovaj snezni deo. |
|
|
|
|
May 11 2012, 17:35
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 19-March 11 Član broj: 42,739 |
svidja mi se. koliko je vremena trebalo da se uradi sve ovo-koliko modeli, koliko animacija?
|
|
|
|
May 11 2012, 18:15
Poruka
|
|
|
Dobro je ovo.
Par komentara... Meni ovaj sneg nije bas dobar , gde je nekih nepravilnosti , sve je kao perfektno... A ovaj sneg sto pada vide se da je nakalemnjen u postu...trebao je partikle pass da se pustu u 3d sceni etc. poz |
|
|
|
|
May 11 2012, 18:47
Poruka
|
|
|
Pre svega, svaka čast. Respect! Lepo je ovo sve urađeno, modeli, render... Jedino bih zamerio svo ovo okretanje, zavrtelo mi se u glavi posle prvog minuta. Razumem da ste morali sve da prikažete, ali malo više sporijih kadrova ne bi škodilo.
|
|
|
|
|
May 11 2012, 19:00
Poruka
|
|
|
Fino ste vi ovo uradili.
Teksture i materijali su odlicni. Mislim da bi trebali malo da posvetlite celu animaciju, nekako mi je tamno. Kao sto su ostale kolege rekle, kretanje kamere je suvise brzo i mnogo se okrece i bas se smaraju oci kad se gleda cela animacija. Prava steta bi bila ukoliko ovo ne biste ponovo renderovali. Vidi se da znate posao, pogledajte malo ostale archviz animacije, usporite kretanje, dajte neke fine lagane kadrove, lepe prelaze i sto manje okretanja kamere. Znam da je sad njakanje sve ponovo renderovati, ali se vredi potruditi jer je scena zaista dobra. ajd uzdravlju |
|
|
|
|
May 11 2012, 19:20
Poruka
|
|
|
zavrsi ga..........
yeah! |
|
|
|
|
May 11 2012, 19:22
Poruka
|
|
|
Obrati paznju na 00:40, levi zid.
|
|
|
|
|
May 13 2012, 08:21
Poruka
|
|
|
Evo i ja da se javim, mada moram da priznam nerado posto mi se ovaj projekat malo popeo na ...
@ mirosllav tnx @ igiarh modelovanje je realno trajalo mesec ipo do dva ne secam se vise, ali je onda krenula prava tortura od strane projektanta tipa: kuce 1,2,4,7,9 nisu vise takve nego ovakve, garaza nije vise bla, bla, venjak nnema vise bla, bla, hotel je dobio nadstrsnicu, ovaj je dobio terasu, onaj je dobio kosnike, crkve je promenjenatri puta, nije vise belovodski pescar nego bla, nije vise svetli aris nego bla, bla, bla i tako u nedogled odnosno modelovanje se oduzilo nekih cetri ipo mesca. Sve u svemu vremenski rok koji je dogovoren sa poslodavcem (nekih tri meseca) je bio tolerisan od strane poslodavca iz gore navedenih razloga, a sa nase strane iz prostog razloga jer je entuzijazam bio veliki da se posao odradi maksimalno kvalitetno (moram da priznam da se ovakav posao ne zabada cesto i kao takav se automatski klasifikoje kao pravi reprezent). @ Highlander @ yokozuna @ SreckoM @ :HGT: I tako svanu prolece, naselje pocinje da se gradi, "bla, bla, bla" torturu su preuzeli majstori na grdilistu, klijenti napali poslodavca, posnodavac nas, odjednom se srecna prica pretvara u tronedeljnu agoniju postavljanja i optimiziranja scene, renderovanja, montaze itd... @ SreckoM @ breeder Zamisao je bila da zima ima glavnu ulogu u animaciji medjutim vremena za rucno modelovanje realisticnog snega nije bilo, displejsovanje povrsina uz pomoc bodipejnta tehnicki nije bilo moguce posto je scena i onako bila preteska (oko osam giga bez snega) a vremena za optimiziranje scene nije bilo tako da je sneg nedorecen. Sve u svemu ja sam se licno na kraju smorio posto se prica nije zavrsila onako kako je planirano, ali sta je tu je. hvala na pozitivnim kao i kritickim komentarima, pozz @ LuckyBug FAP |
|
|
|
|
May 13 2012, 13:57
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 213 Datum reg.: 30-November 09 Član broj: 33,166 |
lep rad nema sta , mozda niste imali vremena da zavrsite sve kako ste hteli ali se iz ovog rada vidi da ste sposobni da uradite sve sto zamislite.
jos mi je draze da je sve radjeno u cinemi. |
|
|
|
May 13 2012, 19:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 540 Datum reg.: 15-February 06 Član broj: 3,380 |
Ubedili ste me! Kupujem! Samo da sakupim 200k Eura
|