Ima li nekog zainteresovanog za saradnju?, animacija, crtani filmovi... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Ima li nekog zainteresovanog za saradnju?, animacija, crtani filmovi... |
May 8 2012, 23:18
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 4 Datum reg.: 8-May 12 Član broj: 47,639 |
Pozdrav, ovako imam stranice na fejsbuku i znam da reklamiram klipove...imam jutjub na koji je povezan adsense i moze da se zaradjuje...e sad..Nisam toliko iskusan u animaciji..radim u poseru, sama animacija mi nije toliko komplikovana...ali pravljenje likova jeste...zanima me , da li neko hoce samnom da radi animacije tj crtane filmove..Crtani filmovi trebaju da budu smesni i ja mogu da snimsljam scenario, naravno ako saradnik hoce da doda nesto..moze...saradnik bi mi pomogao oko animacije i izrade likova..zaradu delimo a ravne casti...
Posalji te mi poruku, dacu vam fejsbuk ink pa da popricamo... Saradnja bi bila na duze.. Unapred Zahvalan |
|
|
|
Jul 18 2012, 11:54
Poruka
|
|
|
Pozdrav, ovako imam stranice na fejsbuku i znam da reklamiram klipove...imam jutjub na koji je povezan adsense i moze da se zaradjuje...e sad..Nisam toliko iskusan u animaciji..radim u poseru, sama animacija mi nije toliko komplikovana...ali pravljenje likova jeste...zanima me , da li neko hoce samnom da radi animacije tj crtane filmove..Crtani filmovi trebaju da budu smesni i ja mogu da snimsljam scenario, naravno ako saradnik hoce da doda nesto..moze...saradnik bi mi pomogao oko animacije i izrade likova..zaradu delimo a ravne casti... Posalji te mi poruku, dacu vam fejsbuk ink pa da popricamo... Saradnja bi bila na duze.. Unapred Zahvalan Poz Ja sam zainteresovan za saradnju ako je jos aktuelno Dragan |
|
|
|
|
Jul 18 2012, 13:18
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 4 Datum reg.: 8-May 12 Član broj: 47,639 |
jeste, aktuelno je..dodaj me na fejsbuku
http://www.facebook.com/nenad.rakicko |
|
|
|
Jul 19 2012, 19:44
Poruka
|
|
|
Hmmm treca sam godina animacije na Fakultetu primenjenih umetnosti. Interesuje me koja bi bila tematika? Da li bi mogao nesto detaljnije da kazes? 2D 3D? Trenutno se bavim 2d animacijom, malo tradicionalnijom. Kako profesor Rastko Ciric kaze, cartoonnetwork-skom heheh
|
|
|
|
|
Jul 22 2012, 10:40
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 293 Datum reg.: 8-May 10 Član broj: 35,742 |
CITAT .Crtani filmovi trebaju da budu smesni i ja mogu da snimsljam scenario Ako ce biti smesni kao Čak Noris vs Novak Đoković ☛ Rakićko Production ✔, onda nemoj! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 03:40 |