Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

 
Reply to this topicStart new topic

Fashionglamrnr

V
ejsiej
poruka Oct 27 2010, 22:26
Poruka #1




Grupa: Članovi
Poruke: 181
Datum reg.: 20-January 09
Lokacija: Budva
Član broj: 26,895



Jedna moja drugarica iz Budve mi je tražila da je fotografišem kako bi mogla da se prijavi na neki konkurs za fotomodele. Izradio sam i dao joj fotografije. Prošla je audiciju (ili kako to već da nazovem) i onda su joj tražili fotografije u digitalnom formatu kako bi ih okačili na njihov veb sajt. Nakon par dana sam je pitao kako je sve prošlo i tražio joj veb sajt da vidim gde će da mi fotografije budu okačene. Dala mi je samo njihovu FB stranicu (klik) a preko te stranice sam i otišao na njihov sajt: klik.

E sada, pogledao sam FB stranu, pogledao sam veb sajt i sve mi je nešto sumnjivo, imam osećaj da su neki prevaranti. Možda grešim?

Ima li ko da me prosvetli u vezi ovoga?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Alex Adolf
poruka Nov 21 2010, 14:00
Poruka #2




Grupa: Članovi
Poruke: 404
Datum reg.: 9-October 06
Lokacija: Beograd - Bar
Član broj: 6,687



ima.

Sta ti je sumljivo?Meni je sumljivo to sto te je poslala na FB., pa sa njega na zvanicni sajt .
Kada preispitas ideju da je FB trenutno najvece moguce markentisko oruzje, onda i nije cudno...

zvanicni sajt je : http://www.fashionglamrnr.com/
..i on funkcionise.

u potpisu sajta link : http://www.massvision.net/
..i on funkcionise i nije za zezanje

+ potpis: http://www.trilenium.co.rs/
..i on funkcionise i nije za zezanje

Gledano sa ove strane, nisu za zezanje, a da li su prevaranti, to ona moze oceniti ili ce se saznati jako brzo.
Kao sto neko ovde rece .... :"Strahovi, najveca ljudska prepreka..."
Opusti se, sve je dobro sem dobrih fotki smile.gif...

Poz
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ejsiej
poruka Nov 22 2010, 20:16
Poruka #3




Grupa: Članovi
Poruke: 181
Datum reg.: 20-January 09
Lokacija: Budva
Član broj: 26,895



Ne znam, nekako FB stranica (ne fanpejdž ili grupa, nego profil, kao osoba da je) pod imenom "Modni Tim" i onda sajt sa modelima koji mi ne izgledaju kao da su naši (možda i grešim, ipak nemam nekog kontakta sa modnim svetom) mi ne deluje toliko profesionalno pa sam posumnjao da nisu neki tamo... khm, khm, da ne mračim temu.

"Strahovi, najveca ljudska prepreka..."

Možda ne bih moju reakciju definisao kao strah, više nešto kao... "čisto da proverim da li je sve u redu". smile.gif

Hvala. smile.gif

Pozz.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-fi verzija Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 17:48

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.

powered by:Plus hosting