Malo portreta od mene... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Malo portreta od mene... |
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nastavi da uživaš u fotkanju.
Super su ti radovi. Posebno mi prija obrada. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Hvala ![]() ![]() ![]() ![]() Svakao sve su tu, izlozene kometarima, znaci nema selektivnog postavljanja, nema skrivenih, a mozda sam 3~5 obrisao zato sto sam ih tehnicki bas lose zabelezio da ni obradom ne mogu da ih sredim na zadovoljavajuci nacin ![]() Svaki kadar koji sam napravio bilo da je los, dobar, ili odlican, moze da se vidi ovde na forumi i na mom flickr profilu, a svaki kometar na postavljene fotografije koristan je za zajednicu sve dok je pristojan i sa uvazavanjem, kada se predje ta granica i na to reagujem bez pardona. Jos uvek je sve sto moze da se vidi samo produkt posvecenosti i rada uz nesto opsteg znanja na temu teorije umetnosti i prakse u slikarstvu, sa 0 edukacije na temu fotografije, i sa 0 edukecije na temu obrade... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pa dobro sad...nije baš 0 edukacije iz fotografije i obrade. Sve se računa.
Internet edukacija je vrlo moćna u današnje vreme. Ja je rado koristim i jednako je vrednujem, kao da sam išla na neki skupi kurs, a nisam. A najveća škola je rad i učenje kroz svoje greške. I kad se sve uzme u obzir, ti se sasvim dobro edukovan i to se vidi! ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Sto se tice obrade tu je bas 0 edukacije, sem kako da napravim FS postavku ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|