Dizajn Zona Advertising Awards 2007, REZULTATI! |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Dizajn Zona Advertising Awards 2007, REZULTATI! |
![]()
Poruka
|
|
Za početak, hvala svima koji su glasali. Evo i rezultata.
Pobednik u kategoriji TVC (najbolje oglašavanje putem televizije), sa 94 poena, je reklama "Duga" za Telenor - Leo Burnett. Drugoplasirana je reklama za Guaranu "Fly by night - Guarana black" - Orange studio sa 70 poena a na trećem mestu je reklama za Nectar Fit sok "Plakanje" - Leo Burnett sa 50 poena. Pobednik u kategoriji KAMPANJA je B92 "Ulepšajte dan sebi i drugima - dajte krv" sa 126 poena. Drugoplasirana je kampanja za Telenor - Leo Burnett sa 122 poena a na trećem mestu, sa 100 poena, je kampanja za Bambi "Mini Plazmu" - McCann Ericson. Pobednik u kategoriji OUTDOOR (najbolje oglašavanje putem OOH medija), sa 148 poena, je megaboard za Telenor na Genex kulama - Leo Burnett. Drugoplasirani outdoor su Guarana "Sove na prozorima" - Orange Studio sa 94 poena, dok se na trećem mestu nalazi outdoor kampanja za McDonald's "NG hamburger" sa 46 poena. Pobednik u kategoriji HoS TVC (najgore oglašavanje putem televizije) je MT:S "Saša Ćurčić - Vrh brate!" - Orange studio sa 92 poena. Na drugom mestu je reklama za Prvi Maj Pirot "Prvomajci - nastavak" sa 64 poena, a na trećem mestu je MT:S "MTS njuz" sa 60 poena. Čestitam svim pobednicima i kolegama koje su radile na pobedničkim rešenjima sa željom da sledeće godine velika konkurencija koja je postojala u izboru za najgoru reklamu bude manja kao i da izbor za najbolje u svim kategorijama bude teži. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Lepi rezultati, žao mi samo što se moj Talas nije progurao malo više u HoS-u.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Meni je pet predloga bilo malo za HOS. Bas sam bio u problemu sta da izbacim.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja mislim da je Talas moralni pobednik.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
razocarano nedemokratski konstatujem da ste svi vi kojima je talas gori od prvomajaca slepi!
![]() Da iskoristim priliku da se ovde zahvalim CC za trud oko svega ovoga, zao mi je sto nije bilo vise glasaca ali 2008 se opasno zahuktava... |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 25. April 2018 - 05:53 |