Kako postati dizajner?, Potrebni su mi predlozi i pomoć oko započinjanja karijere. |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kako postati dizajner?, Potrebni su mi predlozi i pomoć oko započinjanja karijere. |
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 7-July 18 Član broj: 56,742 ![]() |
Pozdrav svima
![]() Imam 16 godina i idem u školu za dizajn, tako da sam upoznata sa nekim osnovnim stvarima što se tiču dizajna. Budući da je leto i da sam na raspustu, mislim da bi bilo dobro da produktivno iskoristim vreme a da pritom i zaradim nesto? ako je moguće. ![]() Zanima me pravljenje logotipa ili vizitka za neke manje firme ili klijente. Znam da radim u ps i illustratoru, ali se nikada nisam oporobala u dizajniranju za nekoga. Moje pitanje je kako da počnem i gde. Hvala unapred! |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 16 Datum reg.: 8-February 17 Član broj: 55,933 ![]() |
Dete odmaraj, kao sto kazes, raspust je... ima vremena, radices...
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 24-January 11 Lokacija: Kanjiža Član broj: 41,729 ![]() |
Pozdrav svima ![]() Imam 16 godina i idem u školu za dizajn, tako da sam upoznata sa nekim osnovnim stvarima što se tiču dizajna. Budući da je leto i da sam na raspustu, mislim da bi bilo dobro da produktivno iskoristim vreme a da pritom i zaradim nesto? ako je moguće. ![]() Zanima me pravljenje logotipa ili vizitka za neke manje firme ili klijente. Znam da radim u ps i illustratoru, ali se nikada nisam oporobala u dizajniranju za nekoga. Moje pitanje je kako da počnem i gde. Hvala unapred! |
|
|
![]()
Poruka
|
|
99DESIGNS.COM, pa polako
|
|
|
|
![]() ![]() |