Radničke |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Radničke |
Mar 1 2009, 03:42
Poruka
|
|
|
1.
![]() 2. ![]() 3. ![]() 4.
|
|
|
|
|
Mar 3 2009, 21:54
Poruka
|
|
|
...pa hvala na komentarima
|
|
|
|
|
Mar 4 2009, 10:07
Poruka
|
|
|
E tako i ja okacim nesto s cim sam se zezo satima i bash se mislim sad ce da padne neko debelo kriticko razmisljanje kad a ono - nihc!
Elem.. prva ako je montaza a mislim da nije, na zalost nije uspela. Nekako izlgeda k'o da je u paintu nalepljena sasija na ovaj stub. Nemoj pogresno da shvatis - jednostavno na prvi pogled izgleda tako. Ja mislim da fotka ukoliko je dobra, mora da te privuce na prvu loptu.. u prvih 3 sekunde.. makar na trenutak da stanes i pogledas malo bolje. E kad si to uspeo, onda mozes da radis u ostatku scene sta god ti drago posto ce posmatrac, kad je vec odvojio vreme da pogleda, staviti prst na celo (ili kljuc od kola u uvo) i malo bolje osmotriti sve motive i njihove medjusobne odnose. jbatiga... ovo je moje shvatanje... mozda nije bash najtacnije. Od druge me bole oci Malo previse mekan prvi plan Treca mi se najvise dopala, samo mi je mnooogo nakrivljena. Imam zelu da slomim sebi vrat diveci se perspektivi, ostrini preko dubine i fenomenalnom svetlu. Ako imas neku manje nakrivljenu, stavi je please.. cisto da vidimo dal' samo kakim ili je bolje ispravljeno. Na cetvrtoj mi je previse mrtvog prostora.. mozda da si se pomerio jedno 3-4 metra u levo pa da uvatis i bicilke i strafte bila bi bolja... ne znam... nesto ne pije vodu Eto... bar imas jedan iskreni komentar... |
|
|
|
|
Mar 4 2009, 21:12
Poruka
|
|
|
...Hey Jo...hvala na iskrenom komentaru !!!
Prva slika nije nikakva montaža, eto neko zavario karoseriju na komadu "gvoiza", neki to zovu umetnost, ja sam samo snimio iz perspektive koja mi se svidela. Trenutno isprobavam neke stvari tako da mi je drago kada čujem mišljenje drugih. ![]() U originalu izgleda ovako, kao što vidiš sklonio sam samo zgradu i ovo sa strane (kloniranjem neba) Evo i bonus gde se vidi da je šasija montirana Ove dve slike su mi nekako drage, podsećaju me na Kustin film Arizona Dream. Donekle sam i zadovoljan jer sam upravo želeo postići efekat da gledaoca nateram da razmisli, jel stvarno ili montaža... ...i naravno da ti ispunim želju ![]() ...meni se više sviđa predhodna verzija...volim kada mi se vrti u glavi Seriju sam nazvao "Radničke" jer su slike nastale za vreme mog radnog vremena...dosta putujem i kada vidim nešto dobro odmah ručna i 4 žmigavca Pozdrav i svako dobro |
|
|
|
|
Mar 5 2009, 11:39
Poruka
|
|
|
Seriju sam nazvao "Radničke" jer su slike nastale za vreme mog radnog vremena...dosta putujem i kada vidim nešto dobro odmah ručna i 4 žmigavca Buahaha!! Takodje. Tacnije, to je skoro jedino vreme kad mogu da skljocam Heh.. sad vidim sta mi je smetalo na prvoj - senke na stubu (koje stvara karoserija). Zato mi je izgledalo fake. Da podseca na arizonu... podseca Meni se svidja ovaj horizontalni kadar, samo sa obradom od ranije... koliko ljudi toliko cudi.. Poz i samo udri... |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 06:08 |