Animanijačenje |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Animanijačenje |
Jun 17 2010, 22:35
Poruka
|
|
|
Animanijačenje je zajednički projekat pirata iz potpalublja broda 20/44, domaćina iz kafe bara "Кућица", miss May Whitely (Marija Jacimović) i Djorzgula koji želi da okupi sve ljubitelje, postovaoce, poznavaoce i nepoznavaoce kratke i duge animirane forme.
Počelo je tako sto su zimske projekcije bile u potpalublju broda 20/44, da bismo se, kad je doslo prolece prebacili na terasu. Sada su, dok ne prodje sezona zurki, dj-ejeva na brodu, projekcije preseljene u bioskop kafea Kućica na Vračaru. Termin je svaki petak od 20:30h Ako vas ima na fejsbuku možete postati "fan" i biti u toku na fejsbuk način. Ovde ću kačiti sve bitne informacije, pošto u planu imamo vrlo interesantnih dešavanja Sva pitanja i predlozi su naravno dobrodošli. Adresa bioskopa Kućica je Borislava Pekića 15. Iz ptičje perspektive: ![]() Djorzgul |
|
|
|
|
Jun 18 2010, 23:19
Poruka
|
|
|
A ovo ste pokrenuli ti i ta gdjica Maj? Svaka cast Dj, samo nazalost nisam vise u BG-u ALI dolazicu iz Novog Sada samo zbog toga pa makar mi napisali 1000 voznih kazni...(i da vam ovo potraje barem 1000 vikenda
|
|
|
|
|
Jun 19 2010, 18:52
Poruka
|
|
|
Pokrenula je gdjica Mej, a ja se pridruzio odusevljen. Ona uskoro odlazi na postdiplomske u Amsterdam pa cu ja s ponosom preuzeti stafetu.
Ovo je cini mi se 18to po redu. |
|
|
|
|
Jul 3 2010, 13:24
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
hajde neki program odabranih animacija za ovu nedelju...bilo bi dobro da ljudi znaju sta je na repertoaru..
|
|
|
|
Jul 13 2010, 05:20
Poruka
|
|
|
Za sad nema programa, posto su u pitanju kratki filmovi iskopani na raznim mestima. Neki su manje, neki vise poznati...
Ali u planu je da se malo bolje organizujemo te da programi budu normalna pojava Marija je otisla u Amsterdam i meni u amanet ostavila sve, tako da ce promena biti u svakom slucaju ( na bolje), samo laganim tempom... Pos'o, kuca, pos'o... animanijacenje... valja sve uskladiti... Znate vec kako to ide |
|
|
|
|
Sep 10 2010, 01:50
Poruka
|
|
|
U petak 10. u 20:30h, Animanijacenje vol.22, u Kucici. Posle malo tvrdog, tvrdjeg ritma za hrabre
|
|
|
|
|
Sep 12 2010, 23:44
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
kad je sledece...i gde..??..
|
|
|
|
Sep 13 2010, 00:03
Poruka
|
|
|
Procistio sam temu od svojih postova, i sve bitne informacije stavio u prvi post.
Sledece animanijacenje, 23. po redu, je u petak 17. septembra u 20:30h, u bioskopu Kućica. Na programu će biti dugometrazni film Hayao Miyazaki-ja "Kiki's Delivery Service" iliti "Pozovite Kiki radi isporuke" Titl ce biti na engleskom, ukoliko ne nadjem dobar ( sa naglaskom na dobar) srpski prevod. |
|
|
|
|
Sep 15 2010, 00:20
Poruka
|
|
|
Slucajno sam naletjela na ovu temu i svrstala se negdje medju
CITAT ljubitelje, postovaoce, poznavaoce i nepoznavaoce kratke i duge animirane forme. Lijepo je vidjeti da ima jos ljudi koji znaju za Miyazakija. Trebalo bi ih biti mnogo vise.. /uzdah Nastavite sa sirenjem njegovih filmova |
|
|
|
|
Sep 23 2010, 15:20
Poruka
|
|
|
Animanijačenje vol.24
Petak 24. septembar, 20:30h, u bioskopu Kućica, dugometražni animirani film Ralph Bakshi-ja, po izboru gdjice Misslemonlives, "Fritz the Cat" iliti "Mačorčina Fric" Dobrodošli |
|
|
|
|
Sep 23 2010, 19:54
Poruka
|
|
|
Ijaooo Miyazaki, shto to nisam video ranije bre! .. Argh.. Nishta, chekamo sledece veliko djelo!
|
|
|
|
|
Sep 25 2010, 18:07
Poruka
|
|
|
Hoce li biti 1. oktobra?
|