Karneval der Kultur (Berlin), Big Party |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Karneval der Kultur (Berlin), Big Party |
Jun 2 2009, 19:19
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 903 Datum reg.: 8-December 08 Lokacija: London Član broj: 25,799 |
Pocelo je sa lijepim suncanim danom
1. ![]() Od samog pocetka svi su bili Happy 2. ![]() 3. ![]() Bilo je cak i domace rakije 4. ![]() 5. ![]() A i poznatih likova 6. ![]() A bogami i konkurencije 7. ![]() Izmorenih sofera 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() Bilo je i klope 14. ![]() Mjesta za sve 15. ![]() Onda je stigla dugo ocekivana 16. ![]() 17. ![]() Koju ni murija nije uspjela tako lako da rastjera 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() I naravno grad mora da bude cist 25. ![]() Nadam se da sam uspio koliko toliko da vam prenesem dio atmosfere iz Berlina. Berlin 31 Maj 2009 Karneval der Kultur. Pozdrav i uzivajte! |
|
|
|
Jun 2 2009, 21:27
Poruka
|
|
|
Sta ti kazem nego da sam uzivao od slike do slike
|
|
|
|
|
Jun 2 2009, 21:52
Poruka
|
|
|
Ako sam dobro shvatio... ovo je Karneval Kulture...
Odlična reportaža |
|
|
|
|
Jun 2 2009, 22:26
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 903 Datum reg.: 8-December 08 Lokacija: London Član broj: 25,799 |
Hvala vam momci na komentarima
Sta da vam kazem bilo je bas ludo i nemci znaju da se zabave. Najludje je bilo kad je naletjela oluja koja je bila bas jaka.Ja sam se jedino plasio groma tolika ozvucenja magneti elektronika itd.E tad je bilo najludje.Trudio sam se da uslikam ponesto mada je lilo ko iz kabla.Bio sam i sam kvasan do gole koze.Nikon je izdrzao a i objektiv je navodno zaptiven tako da idalje sve radi.Svijetlo mi nije bilo bas neko a ISO nijesam budzio da ne dobijem suma mada je tu do 1100 izdrzljivo.Ostavio sam tako da malo docaram atmosferu pokrete itd.Blic nijesam koristio to vec nebi bilo to. Pozdrav! |
|
|
|
Jun 3 2009, 12:39
Poruka
|
|
|
Šta god Švabe da naprave, ispadne gay pride...
Inače, super fotke... |
|
|
|
|
Jun 4 2009, 01:00
Poruka
|
|
|
Svaka cast kad si uspeo da nadjes inace nevidljive gejeve na ovim slikama
Sjajne slike, jos jedan festival za koji prvi put cujem |
|
|
|
|
Jun 4 2009, 09:33
Poruka
|
|
|
OODLIČNA reportaža!!! Atmosfera preneta na sjajan način, uglovi zanimljivi! Ima po koja slika viška, ali jasno mi je da je u ovim slučajevima teško praviti izbor u obilju materijala.
Bravo za trud! |
|
|
|
|
Jun 4 2009, 10:22
Poruka
|
|
|
Pravi čovek na pravom mestu, a kišne su za medalju - kako si zaštitio aparat? Ili nisi - to je Nikon?
|
|
|
|
|
Jun 4 2009, 20:14
Poruka
|
|
|
Svaka cast kad si uspeo da nadjes inace nevidljive gejeve na ovim slikama Nisam ih ni tražio, ali ako Ti ova gungula ne liči na gay sabor, onda dobro... Iliti, bez teksta, da li bi iko ikada pomislio da su ovo fotke festivala kulture? Još jednom, super fotografije. |
|
|
|
|
Jun 5 2009, 07:25
Poruka
|
|
|
Nisam ih ni tražio, ali ako Ti ova gungula ne liči na gay sabor, onda dobro... Iliti, bez teksta, da li bi iko ikada pomislio da su ovo fotke festivala kulture? Još jednom, super fotografije. Izvinjavam se omakla se greska u naslovu,tek kad sam vidio tvoj komentar shvatio sam da sam zabrljao kod naslova. Naime radilo se o Karneval der Kulturen sto bi u prevodu bilo Karneval kultura a ne kulture sto je vec razlika. Inace karneval je bio odlican nije bio gay vec karneval svih nacija(kultura) koje zive u multikulti Berlinu. Pozdrav! |
|
|
|
Jun 10 2009, 14:47
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 14-May 09 Član broj: 29,763 |
Izvinjavam se omakla se greska u naslovu,tek kad sam vidio tvoj komentar shvatio sam da sam zabrljao kod naslova. Naime radilo se o Karneval der Kulturen sto bi u prevodu bilo Karneval kultura a ne kulture sto je vec razlika. Inace karneval je bio odlican nije bio gay vec karneval svih nacija(kultura) koje zive u multikulti Berlinu. Pozdrav! Hvala na objasnjenju prevoda, sad je sve mnogo jasnije! Fotke su odlicne zato sto docaravaju atmosferu koja je ovde najbitnija. Ucesnici karnevala ne nose neke narocite kostime, ali nose dobro raspolozenje i pozitivnu energiju multikulti skupa - to je sustina price koju si odlicno "uhvatio"! Jos jednom, bravo za reportazu!!! |
|
|
|
Jun 10 2009, 15:59
Poruka
|
|
|
Bravp, Bravo. Odlican dogadjaj i odlicne fotke. Nemam ni jedu primedbu na fotke samo jedu malu na REPORTAZU. Fotke su odlicne ali da bi nam ispricao kompletnu pricu bilo bi lepo da nam pokazes ni neki total. Da li si se petrao po nekim semafotima, banderama ili drvecima pa fotkao celu kolonu. To je fotka koja je potrebna da ovo bude kickass reportaza.
|
|
|
|
|
Jun 10 2009, 19:29
Poruka
|
|
|
heh... kisha im zapravo doshlako kec na 11!!!
|
|
|
|
|
Jun 10 2009, 22:22
Poruka
|
|
|
ja vazda pricham da su zapadnjaci gora stoka od nashe najgore stoke, a meni retko ko veruje.
ili ti puchina je stoka jedna grdna - bez obzira odakle je. inache takodjer imam teoriju da shto ljudi zanimljivije izgledaju (ustvari shto su im "zanimljivije" kape), to du ljudi nesrechniji. |
|
|
|
|
Jun 10 2009, 22:47
Poruka
|
|
|
Auh, ovo je bas odlicno docarano
|
|
|
|
|
Jun 11 2009, 07:17
Poruka
|
|
|
|
|
Jun 11 2009, 09:58
Poruka
|
|
|
ja vazda pricham da su zapadnjaci gora stoka od nashe najgore stoke, a meni retko ko veruje. ili ti puchina je stoka jedna grdna - bez obzira odakle je. to kad gomila hipika cirka u opstoj terevenki normalno je da bude posle njih gomila djubreta tako je svuda a ne samo kaod tih "zapadnjaka" kako ih ti nazivas inache takodjer imam teoriju da shto ljudi zanimljivije izgledaju (ustvari shto su im "zanimljivije" kape), to du ljudi nesrechniji. kad smo kod toga, ja nosim mindjuse na oba uveta mozes li mi nesto o meni reci na osnovu toga ako imas neko misljenje o tom modnom detalju naravno |
|
|
|
|
Jun 13 2009, 14:37
Poruka
|
|
|
Bravp, Bravo. Odlican dogadjaj i odlicne fotke. Nemam ni jedu primedbu na fotke samo jedu malu na REPORTAZU. Fotke su odlicne ali da bi nam ispricao kompletnu pricu bilo bi lepo da nam pokazes ni neki total. Da li si se petrao po nekim semafotima, banderama ili drvecima pa fotkao celu kolonu. To je fotka koja je potrebna da ovo bude kickass reportaza. Slazem se sa tobom ali nemam takve fotke iz razloga sto sam malo kasnije dosao smoren sa drugog crkvenog skupa(Konfirmation link:http://de.wikipedia.org/wiki/Konfirmation)gdje sam svo vrijeme fotkao a onda poslije rucka ugrabio da se udaljim i malo fotkam Karneval der Kulturen.Morao sam opet nazad da propratim party koji se odvijao kod kuce slavljenika.U nedostatku vremena nijesam uspio da prebacim fotke na laptop koji je bio u tasni sa ispraznjenom baterijom ja vazda pricham da su zapadnjaci gora stoka od nashe najgore stoke, a meni retko ko veruje. ili ti puchina je stoka jedna grdna - bez obzira odakle je. inache takodjer imam teoriju da shto ljudi zanimljivije izgledaju (ustvari shto su im "zanimljivije" kape), to du ljudi nesrechniji. Nebih se slozio da su stoka!Prvo na skupu je bilo bas mnogo naroda pod alkoholom bez alkohola pod uticsajem drugih konzumenata, ali naprotiv sve je proteklo u najboljem redu bez ijednog ispada da sam bar ja vidio.Svi su se veselili na pravi nacin.Sto se tice smeca to je propratno na dogadjajima ove vrste (jednostavno ispustis).Nebi ni mogao da ga nosis sa sobom nebi to bilo to.Gradska cistoca kod njih je super organizovana tako da necete mi vjerovati posle mozda dva sata sve je bilo cakum pakum.Trebalo je da vidite kolika je mehanizacija izasla na ulice sa svim modernim usisivacima i spricevima mlazeva vode.Nemam podatke za ovaj skup ali tu se uvijek radi o tonamaaa smeca. Inace ako ljudi skacu u bare prskaju se odkace se to je njihov problem ukoliko i mene ne prskaju.Meni licno ne smeta kad je nered na ulici tih par sati dok su zabave, to se ocisti.Vise mi smeta ono drugo kad se baca gdje ko stigne svaki dan.E to je bas(Stoka). to kad gomila hipika cirka u opstoj terevenki normalno je da bude posle njih gomila djubreta tako je svuda a ne samo kaod tih "zapadnjaka" kako ih ti nazivas kad smo kod toga, ja nosim mindjuse na oba uveta mozes li mi nesto o meni reci na osnovu toga ako imas neko misljenje o tom modnom detalju naravno Podrzavam te Nidza nisam imao zastitu za nikona ali kao sto ti rece (netreba).Nije reklama salim se Pozdrav! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 20. June 2013 - 08:22 |