KACITE VASE RADOVE, ... i komentarisite |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
KACITE VASE RADOVE, ... i komentarisite |
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Evo neka zezancija od pre sto godina - cisto da zazivi tema: http://alas.matf.bg.ac.yu/~mr03085/shuntavilo.mp3 |
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
@Element9
Whoa, pretpostavljam da ni sam nisi svestan koliko ovo podseca na tracker/demo scenu. Jesi li? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
sta je to tracker?
![]() pa i nisam. jel to dobro? ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dobro je
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Dobro je....samo mi se ne svidja zavrsetak.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja
![]() ne uzimajte ovo previse ozbiljno evo ovo uzmite malo ozbiljnije: guitarsupplus.mp3 mada previse je kratko. to je neki test koji sam radio i koji je ispao dobro pa je ostao da chuchi po mracnim i zaboravljenim folderima mog hdd-a. cim tema zazivi prestacu da vas zatrpavam mojim glupostima ![]() @umetnik: ovo tvoje nikako nece da mi ucita. ajd stavi negde gde moze da se skine |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Aj sad probaj.......
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a sta kazes za mp3?
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mislio sam na to da bi mozda mogao da kacis stvari u mp3-ju.
![]() Hvala za komentar u svakom slucaju. Imam negde i verziju bez te melodije pa ko zna... U Cubase-u radim. Ti? Poslusao sam ovo tvoje. Fina podloga za neku pesmu. Hoces raditi dalje? Ono sto mi se ne svidja su ovi flamovi na bas bubnju i zvuk basa je malo zhvackast. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost ....
Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine. Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ma ja sam se to zezao na eJay program...prilicno prost .... Necu da nastavim zato sto nemam original fajl.....to sam pravio prosle godine. Inace opet cu malo da se bacim na to..da ubijem vreme. ![]() ![]() Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo. Bass 'remix' p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
gui guru Grupa: Članovi Poruke: 543 Datum reg.: 19-January 05 Lokacija: Novi Sad Član broj: 74 ![]() |
http://www.arhivsrem.org.yu/nenad/loop1.mp3 pre dve godine radjen loop, tj cela stvar, ali ovo sam pronashao zakacheno josh uvek na netu
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2,670 Datum reg.: 5-February 06 Lokacija: nozomu-tokyo Član broj: 3,250 ![]() |
kad svi kache radove iz naftalina
![]() yellow train / zvuk je uzas ali jedna od boljih stvari koje sam uradio u svoje vreme uticaj Circullation-a I feel like you in d mix / deo live act-a, stvar koju je uzeo Kevin Saunderson da pusta, kolaboracija dj dee-ja i mene a nakon toga cuveni mika technika ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Da, zvuk basa mi nije nesto.. previse suv. Uzeh bas, kao da probam da snimim kakav bih zvuk bio bolji. Ali se malo zanesoh sa sviranjem i ispade nesto potpuno drugo. Bass 'remix' p. s. Mada kada razmislim, ne bi bilo lose da se ovde napravi neki 'battle', neko snimi nesto pa se na to nasnimi dalje ![]() E nije lose ...dobro je! Sada je malo osvezeno ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
niko da prokomentarise to sto mi nesto jede svaki 5-ti kick uz predivne zvuke digitalnog krckanja Bah, slusao sam na poslu na budjavim slusalicama na kojima (uz malo maste) sve odlicno zvuci.![]() ... Hell, yeah! Odlicne slusalice! CITAT evo ovo uzmite malo ozbiljnije: Aha, ima i toga znaci!! Malo tvrdoce guitarsupplus.mp3 ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
@MrSteel
Dobro je, i Jovana te je pohvalila.. Nije bas isti pravac, ali pratis li neverrain.com? Mislim, ipak je cika Jordan flasher, jbg ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 6. December 2019 - 19:21 |