Apple Wired Keyboard, Koristi neko na PC WIN7? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Apple Wired Keyboard, Koristi neko na PC WIN7? |
Jul 20 2011, 20:09
Poruka
|
|
|
Ја бих могао препоручити ову: http://imagehost.vendio.com/a/35024943/aview/silcongray.jpg Најбоља коју сам икад пробао, нажалост само ПС/2 и нема неких тастера на које сам се током времена навукао. Ha ha, i ja je koristio davno, pre jedno 12-13 godina, cak mi je na poslu u uglu stajao neki stari komp sa fajl serverom, imao takvu tastaturu. Hod tastera je toliko dug da je malo tesko navici se, ali mehanizam ima onaj 'click' zvuk tako da kad krenem bas ono brzo da kucam, pravi vecu buku od pisace masine. Kad bih trazio extra tastaturu, obavezno bi morala da bude 'illuminated', jer cesto radim na kompu sa ugasenim svetlom (eventualno lampa negde u ravni monitora sa strane), a tastatura mi u stolu, tako da cesto pogadjam neke tastere koje veoma retko koristim (preskocio sam onaj poslednji nivo kursa kucanja na slepo kad sam vezbao sa nekim programcicem). Ova bi mogla da prodje kao zamena za mac KB: http://www.geniusnet.com.hk/user_files/pro...220%203Dbox.JPG ili nesto ovako: http://www.i-rocks.com/Product_detail.aspx...PRODUCT_ID=1206 Mada kod ove druge su del/end/insert/home itd. tasteri u formaciji 2x3 umesto 3x2 i to mi je definitivno najteze za navikavanje - na poslu na jednom kompu kod koleginice je takva tastatura, to je haos kad mi treba insert ili end taster, stalno moram da buljim i gledam gde je... otprilike kao sto su ranije kod tastatura stalno setali taster na kome je nase slovo Ž, pa je bilo tesko naci dva modela da je taj taster na istom mestu. |
|
|
|
|
Jul 20 2011, 20:19
Poruka
|
|
|
Ova bi mogla da prodje kao zamena za mac KB: http://www.geniusnet.com.hk/user_files/pro...220%203Dbox.JPG Sori, ali ja u zivotu nisam naisao na Genius tatsaturu koja bi mogla da konkurise Apple ili Logitech tastaturama. Ne kazem da je nemoguce, ali iskreno sumnjam. Moja sledeca tastatura ce biti ili Apple, ili Logitech Illuminated keyboard |
|
|
|
|
Jul 20 2011, 20:27
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 20 2011, 22:14
Poruka
|
|
|
Moja sledeca tastatura ce biti ili Apple, ili Logitech Illuminated keyboard U bre ova je bas dobra... |
|
|
|
|
Jul 21 2011, 08:36
Poruka
|
|
|
@Хенрик: Ја сам такву тастатуру добио од другара који није имао ниједан Г5, већ два Г4 рачунара, па стога написах Г4...
@Кобајаши: "Генијална" фирма је имала један једини уређај који ваља: миш са три тастера из средине осамдесетих. То је једино што су икад направили, а да кажем да бих могао да користим опет. По мени су њихови производи за избегавање у што ширем луку. Од тих плитких тастатура, Логитек С510 (подсећа на ову Вилијеву осветљену) је једна од можда најбољих које сам пробао. Наравно, на новим Мек лаптопима и не знам сад који не-Мек лаптопи, али има и тога. Сад ће неко вероватно да каже како је то иста тастатура као и ова из наслова теме, али није то то. Што се тиче чишћења: избегавати алкохол за чишћење гумених површина! Најбоље неки благи детерџент/сапун и благо влажна крпа, па трљ-трљ. поз. |
|
|
|
|
Jul 21 2011, 08:47
Poruka
|
|
|
Na zalost, Logitech Illuminated keyboard nije Mac kompatibilna
|
|
|
|
|
Jul 21 2011, 09:16
Poruka
|
|
|
imam ja tu dinijosovu sto je kobajasi preporucio, i a te pare ( koliok se secam bila je oko soma i nesto ) je super. za nekih godinu dana i vise, nije se raspala, al stampa se skida polako. meni jedino smeta to dugme za kalkulator, jer ga cesto stisnem kad odzumiram u ps-u
|
|
|
|
|
Jul 21 2011, 10:15
Poruka
|
|
|
@Вили: Шта ту има да буде компатибилно?
Ево нешто о томе. Оно што мени смета је велико ДЕЛ дугме и недостатак ИНСЕРТ дугмета. поз. |
|
|
|
|
Jul 21 2011, 21:40
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 21 2011, 22:23
Poruka
|
|
|
Moja sledeca tastatura ce biti ili Apple, ili Logitech Illuminated keyboard Pa tu sam naveo zbog fizicke slicnosti, jer ne nadjoh u momentu slicnu Logitech. Inace sam i sam presao na Logitech, trenutno laserski mis, a tastatura je jos uvek G*****, i ceka zamenu. Kao sto pomenuh, te illuminated mi se izuzetno dopadaju. Ali ako moze da imade kao i ova trenutna G***** tastere za kalkulator i slicno – jedino njega i koristim, oni za e-mail, Word i sl. mi nisu neophodni jer je jedino kalkulater, koji mi tek ponekad zatreba (pa zato nisam stavio Shortcut na desktop), duboko zakopan u Start meniju. Ali, ako ta Illuminated nije kompatibilna, onda nesto 'vako: http://www.macworld.com/article/139607/2009/03/dinovokb.html ![]() Ali, ova DAS KEYBOARD, neoznaceni tasteri
|
|
|
|
|
Jul 21 2011, 22:50
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 452 Datum reg.: 11-June 08 Član broj: 21,846 |
Nista lepse ne legne pored apple racunara od apple tastature
|
|
|
|
Jul 22 2011, 00:35
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 22 2011, 08:40
Poruka
|
|
|
Ima i ja jednu staru geniusovu k 295, svi tasteri rade kao prvog dana, ni na jedno mse boja nije skinula, znaci tastatura mi traje 7 godina i ne bih je menjao valao ni za sta, a odradila je najmanje 5 sezona hard core igranja i cepanja
|
|
|
|
|
Jul 22 2011, 09:08
Poruka
|
|
|
Razmišljam se po svim vašim preporukama da kupim i sebi jednu, jer imam utisak da ih uskoro neće toliko biti, ja sam nabavio sebi SteelSeries 7G i prezadovoljan sam ali realno nije baš za dug rad, ali je do sada izdržala svašta.
![]() ![]() |
|
|
|
|
Jul 22 2011, 12:23
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 22 2011, 13:16
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 344 Datum reg.: 26-September 07 Član broj: 15,229 |
Meni je ovo i dalje najbolja tastatura koju sam koristio
|
|
|
|
Jul 22 2011, 23:30
Poruka
|
|
|
Obozavam zvuk tastera kod nje
|
|
|
|
|
Jul 24 2011, 09:21
Poruka
|
|
|
Odlicna je apple alu tastatura, imam malu verziju i veoma je udobna za kucanje!
|
|
|
|
|
Jul 24 2011, 10:59
Poruka
|
|
|
Obozavam zvuk tastera kod nje Ma muzika za brzo kucanje: http://www.youtube.com/watch?v=F_yzpCTobZE...feature=related Ove nove bi trebalo da naprave da budu besumne, ali da drajver pusta na zvucnicima zuvke tastera IBM tastature |
|
|
|
|
Jul 24 2011, 19:15
Poruka
|
|
|
|
|
![]() ![]() |