arhitektonska vizualizacija |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
arhitektonska vizualizacija |
Jan 20 2008, 20:53
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 27-November 06 Član broj: 7,651 |
prije svega pozdrav svim članovima ovog foruma.
imam jedno pitanje. dobio sam nedavno od jednog arhitekta ponudu za velik projekt. Radi se o 3d arhitektonskoj vizualizaciji. Potrebno je izmodelirati na desetke zgrada, eksterijera, interijera, pokućstva... Drugo, sve to eksportati i ubaciti u bazu podataka (mysql/odbc). Treće, napraviti grafičko sučelje, sa mogućnošću interaktivnog brisanja i umetanja predmeta u scenu, i četvrto REAL TIME kretanje kroz prostor, dakle razvoj 3d enginea. E sada me zanima, kada taj projekt bude gotov (do 2010. najkasnije), da li mi možemo koristiti izrađeni source code od 3d enginea, te ga koristiti za neke druge, buduće projekte? Drugo, da li je realno potraživati 1.500 eura mjesečno za 3d modeliranje? ako se naravno uzme u obzir da se radi 6,7 sati dnevno. Hvala svima na eventualnim odgovorima |
|
|
|
Jan 23 2008, 15:55
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 5 Datum reg.: 3-June 06 Lokacija: Beograd Član broj: 4,877 |
Postovani,
predstavljam firmu koja izradjuje aplikacije za interaktivno prezentovanje arhitekture! Sve sto ste gore naveli od zahteva , spada u nas domen. Za dalju saradnju predlazem da me kontaktirate na jasnokodan@gmail.com Hvala, i sve najbolje! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 20:06 |