Foto i Video studio "MiG" Futog, Mozete a i nemorate.... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Foto i Video studio "MiG" Futog, Mozete a i nemorate.... |
Feb 13 2012, 20:41
Poruka
|
|
|
Mitraljeze u ruke..... pa da vas cujem.
MiG Moj prvi html/flash sajtic uradjen nabrzinu 4-5 dana, sobzirom na to da baš i nisam najbolje flashom potkovan, sve te dane sam uporedo radio i googlo po netu kako se šta radi, čitao tutorijale i učio usput. Znam onako osnove ali galeriju i mp3 plejera nisam pravio a sve ostalo je moj rad. A dizajn, pa mislim da sam mogao i bolje ali vremena je bilo malo, ovo je treća verzija. Malo sam zatupeo u dizajnu i u tehnici, skoro 3 godine nisam nista radio, skoro sam se odrekao dizajna. I nisam još dobro zagrejao stolicu al ajd, nek bude ovako za sad + narucioc je zahtevao neke stvari po svome = prijateljskih 40e Znači početnik-povratnik |
|
|
|
|
Feb 13 2012, 21:47
Poruka
|
|
|
Apple user unfredly...
|
|
|
|
|
Feb 13 2012, 22:37
Poruka
|
|
|
Vrlo je tesko komentarisati ovakav sajt... Definitivno nije po mom ukusu, ali verujem da bi potencijalni klijenti (citaj: mladenci i najbliza rodbina) bili odusevljeni, a njima je na kraju krajeva i namenjen.
Svakako bih stavio serifni font za sve tekstove, da bude u skladu sa ostalim. |
|
|
|
|
Feb 13 2012, 23:02
Poruka
|
|
|
Vrlo je tesko komentarisati ovakav sajt... Definitivno nije po mom ukusu, ali verujem da bi potencijalni klijenti (citaj: mladenci i najbliza rodbina) bili odusevljeni, a njima je na kraju krajeva i namenjen. A vidi se i po fotografijama. i zašto Apple unfrendly, tell me pliz, tell meee!!! |
|
|
|
|
Feb 13 2012, 23:14
Poruka
|
|
|
...ne radi na iPad i iphone
|
|
|
|
|
Feb 13 2012, 23:29
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 13 2012, 23:33
Poruka
|
|
|
Sredio sam plejer da automatski pusta sledecu stvar. i da, izbor mjuze je moj sem brajan adamsa, nije da ga nevolem ali...
|
|
|
|
|
Feb 13 2012, 23:52
Poruka
|
|
|
Zar je stvarno toliko tesko smisliti originalne dve recenice koje ce ici preko fotki?
|
|
|
|
|
Feb 14 2012, 00:10
Poruka
|
|
|
Bah....
|
|
|
|
|
Feb 14 2012, 00:58
Poruka
|
|
|
Meni ovaj dizajn nesto i ne lezi, ali sto rece Vili, cenim da ce rodbina biti odusevljena. I slazem se da bi serifni font mnogo bolje legao - 'u skladu sa svime'.
Kod dizajna mi jedna stvar bas bode oci, a to je onaj pokusaj ilustracije fotografa na strani O NAMA. Bolje bi bilo ili da je zaista ilustracija, ili da je fotografija fotografa, bez ovih vidi-sta-moj-fotosop-moze efekata. A koncepcijski mi fali vise nekih konkretnijih informacija na sajtu, koje ce posetioce sigurno zanimati. Kao npr. cene ili red velicina cena, ili sta podrazumevaju oni paketi na strani VIDEO i sl. stvari. I dodao bi neku recenicu pored linkova za socijalne mreze, nesto sto bi ljudima uopste dalo povoda da lajkuju/dodaju studio na fejsbuku. Da li na FB ima vise foto-galerija ili snimaka ili bilo sta sto nema na sajtu? Mislim, trebalo bi da ima, u protivnom, i ne treba fejsbuk strana I sta znaci ono na KONTAKT strani 'Vas e-mail (ili ukucajte bilo sta)? |
|
|
|
|
Feb 14 2012, 09:48
Poruka
|
|
|
Jel baš nikako neradi? nije da je nesto bitno ali me interesuju simptomi. Flash nije podrzan na iOS uradjajima, a i generalno se prestaje sa razvojem flash-a za mobilne platforme, te bi bilo pametno napraviti i alternativnu html verziju sajta s' obzirom da je sve vise korisnika interneta sa mobilnih uredjaja. |
|
|
|
|
Feb 14 2012, 20:45
Poruka
|
|
|
Ako vam napisem nove dve recenice da li bi zamenili ove pozajmljene sa tim novim i unikatnim?
|
|
|
|
|
Feb 14 2012, 20:50
Poruka
|
|
|
Meni ovaj dizajn nesto i ne lezi, ali sto rece Vili, cenim da ce rodbina biti odusevljena. I slazem se da bi serifni font mnogo bolje legao - 'u skladu sa svime'. Kod dizajna mi jedna stvar bas bode oci, a to je onaj pokusaj ilustracije fotografa na strani O NAMA. Bolje bi bilo ili da je zaista ilustracija, ili da je fotografija fotografa, bez ovih vidi-sta-moj-fotosop-moze efekata. A koncepcijski mi fali vise nekih konkretnijih informacija na sajtu, koje ce posetioce sigurno zanimati. Kao npr. cene ili red velicina cena, ili sta podrazumevaju oni paketi na strani VIDEO i sl. stvari. I dodao bi neku recenicu pored linkova za socijalne mreze, nesto sto bi ljudima uopste dalo povoda da lajkuju/dodaju studio na fejsbuku. Da li na FB ima vise foto-galerija ili snimaka ili bilo sta sto nema na sajtu? Mislim, trebalo bi da ima, u protivnom, i ne treba fejsbuk strana I sta znaci ono na KONTAKT strani 'Vas e-mail (ili ukucajte bilo sta)? Moje je bilo samo da izdizajniram nesto nabrzinu i da to isprogramiram. Za sadrzaj me nepitajte. Bilo je mnogo recenica tipa: Ocu ovo, ocu ono, ocu onako, i "ako mozes da vratis onog blurovanog fotografa, bas mi se svidja" a njega sam bio stavio samo kao predlog, mogucnost da stavi sebe sa fotoaparatom a ne kao neko hvalisanje-moga-fotoshopa Vec sam mu debelo objasnio znacaj fejsbuka i predlozio mu da otvori i google+, i nije mi nista odgovorio na taj komentar, kamda nema ni fejs a kamoli g+. ikonice su josuvek neaktivne Kol'ko para tol'ko i muzike. Sobzirom na to da Ja bas i nisam neki graficar, vise me zanima modelovanje i 3D a i u tome sam u razvoju. Ali zahvalan sam se na komentaru. Svima. CITAT I sta znaci ono na KONTAKT strani 'Vas e-mail (ili ukucajte bilo sta)? Nerazumem zasto, dali je to do hosta ili domena ili sta vec neznam, ali mail nestize ukoliko se neukuca barem nesto u email polje. Na gmail stize iako se neukuca nista ali na mail nalog koji se dobija uz domen stize jedino ako se nesto ukuca. Nisam imao vremena da to cackam pa ako neko zna sta bi to moglo biti nek kaze. |
|
|
|
|
Feb 14 2012, 20:54
Poruka
|
|
|
Ako vam napisem nove dve recenice da li bi zamenili ove pozajmljene sa tim novim i unikatnim? ![]() Bratac, nije na meni ali cu mu predloziti. U pravu si. Ja nisam hteo da se bakcem textualnim sadrzajem, dovoljno je sto sam ispravljao č,ć,š i ostalo... On je hteo te slogane a ja od preko 150 fotki koje mi je narezo na cd nisam mogao da odaberem normalnije tri fotke za slogane od ovih koje su sad. Inace sve fotke su u galeriji pa se mozete uveriti. |
|
|
|
|
Feb 14 2012, 23:05
Poruka
|
|
|
Bezveze mi je samo da ide toliko isti tekst. Ozbiljan sam sa ponudom da mu napisem druge dve recenice u ovom stilu a ove da sklonite.
Sajt moze da se lepo isprogramira u html + css + (java galerije i slideshow) pa da bude kompatibilno na svim uredjajima a i brzo da se ucitava, flash je pred kraj zivota. |
|
|
|
|
Feb 15 2012, 00:13
Poruka
|
|
|
Bezveze mi je samo da ide toliko isti tekst. Ozbiljan sam sa ponudom da mu napisem druge dve recenice u ovom stilu a ove da sklonite. Sajt moze da se lepo isprogramira u html + css + (java galerije i slideshow) pa da bude kompatibilno na svim uredjajima a i brzo da se ucitava, flash je pred kraj zivota. http://www.youtube.com/watch?v=i-j3xITvYQY |
|
|
|
|
Feb 18 2012, 13:52
Poruka
|
|
|
evrithing i do - Brian Adams ?
Pretpostavljam da se mislio na: Everything I do - Bryan Adams |
|
|
|
|
Feb 18 2012, 21:56
Poruka
|
|
|
Deluju luksuzno svi ti fini detalji i ta postava na pozadini, ali nemoj da se ljutiš, malo mi liči na neki pogrebni sajt.
Muzika je super, ali malo su tmurne boje i smeta mi taj crni sandučasti okvir oko slika. Veći prostor za slike obavezno, ipak su one ovde glavne. Više slika, staviti slike dece. Hajde to sa iPhone-om i iPad-ovima, neznam koliko ih ima u Futogu i okolini. Ipak je Futog glavna ciljna grupa. Vidi se da je puno truda i pažnje uloženo. Kad bi uvažio savete koji su ljudi gore dali, bilo bi još bolje. Ja sam komentarisao više kao potencijalni klijent nego kao stručnjak. Svako dobro i samo nastavi. |
|
|
|
|
Feb 19 2012, 01:59
Poruka
|
|
|
Pa, brzo sam radio, imao malo vremena i sve u nekoj frci. A nisam nesto bas bio inspirisan temom a i prvi put mi je da radim na ovu temu. Neko je spomeno "ciljna grupa" , e upravo to sam pokusao ali taj flesh me je malo urnisao. Zamisao mi je da ga prepravim u html totalno, mozda butoni u fleshu... ali otom potom.
|
|
|
|
|
Feb 19 2012, 13:51
Poruka
|
|
|
Za prvi put je više nego sjajno. Tehnološki je urađeno odlično, bez obzira na izbor platforme.
E sad dolaze finese i ukusi i ljudi će davati zamerke samo sa jednim ciljem, da doprinesu da projekat izgleda vrhunski. A hteo ili ne hteo, ostaće ti podsvesno upamćene sve te dobre ideje koje ljudi daju i to će se videti već na sledećem projektu koji budeš radio. Zato ja obožavam Dizajn Zonu. (edit) I mene užasno nerviraju facebook i ostali dugmići, neznam zašto. Ja bih to u neki ugao, skroz dole. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 10:46 |