Luigi's Barber Shop, Logotip |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Luigi's Barber Shop, Logotip |
Apr 29 2012, 06:57
Poruka
|
|
|
Sinula mi ideja i uradih ovo. Kako vam se cini?
![]() ![]() EDIT:
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 10:09
Poruka
|
|
|
Odlicno!
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 10:17
Poruka
|
|
|
Ideja je kao da si u krug stavio trougao i sve misliš kako je originalno, a ono
http://stocklogos.com/sites/default/files/...dc989976191.png |
|
|
|
|
Apr 29 2012, 10:56
Poruka
|
|
|
Veoma odlicno
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 13:07
Poruka
|
|
|
majstorski !
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 15:15
Poruka
|
|
|
Ideja je kao da si u krug stavio trougao i sve misliš kako je originalno, a ono http://stocklogos.com/sites/default/files/...dc989976191.png Eeeee... |
|
|
|
|
Apr 29 2012, 17:05
Poruka
|
|
|
Treba se paziti takvih ideja na prvu, jer je malo verovatno da nisu već ostvarene.
Prisustvovao sam izradi jednog logotipa gde je lik koji je radio na istom pucao od zadovoljstva kako je napravio masterpiece, ego mu razlomio plafon na pola. Logo je bio grčka ornamentika korišćena kroz istoriju na svemu i svačem. I jeste logo kao imao smisla, obrazovao je dva početna slova, imao je potporu i u funkciji, samo što je već po formi poznat i originalan isto kao krug, kocka, trougao... I kao, tuga kad je skontao da je to već urađeno. Tako da, kao što sam napisao gore, mislim da se treba paziti takvih ideja, ako ništa drugo, bar ne biti u zabludi da je nešto posebno. |
|
|
|
|
Apr 29 2012, 18:57
Poruka
|
|
|
Svakome se ovo desi nekada
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 21:26
Poruka
|
|
|
Da svakako slazem se. Desilo se i pre...
I lisi se desio slican problem, svi imamo to jbg Hvala opet sto si mi otvorio oci |
|
|
|
|
Apr 30 2012, 10:53
Poruka
|
|
|
Ja i onako smatram da je skoro sve vec neko negde smislio i napravio
Napraviti originalan logo, a da pri tom ima sve odlike dobrog logo-a... mission (almost) impossible |
|
|
|
|
Apr 30 2012, 13:17
Poruka
|
|
|
ne sekiraj se, tvoj logo i kompletan utisak je ipak daleko lepsi od onoga!
|
|
|
|
|
May 1 2012, 08:08
Poruka
|
|
|
dobro izgleda jedino mi se tackcice okolo ne svidjaju. probaj nesto drugo. i nikako sa onim linijama kao prva varijanta jer su razlicite duzine..
|
|
|
|
|
May 1 2012, 09:33
Poruka
|
|
|
Fino ti je ovo, tipografija dobra, fin znak, ali si preterao sa elementima. Tackice, barber shop, haircut, est... Previse! Svi ti elementi prosto guse znak. Ono sto mi se ne svidja na tvom znaku je to sto su brkovi "obeseni" i daju izgled neraspolozenog coveka, sto i nije neki plus! U pirmeru koji je Leon okacio imamo nasmejane brkove. Pojednostavi ovo, nasmej malo cikicu i imaces odlican logo.
pozdrav |
|
|
|
|
May 1 2012, 22:28
Poruka
|
|
|
Kapiram da ostavim ovo po strani... Ali ipak cu ispraviti te stvarcice.
@vili: slazem se u potpunosti @zklop: Hvala ti puno @Nenad: Hmmm... Ja sam bas mislio da te tackice daju neki utisak... A linije cu da istripujem da izgledaju jednako. Razmisljao sam malo da produzim slovo "L". Hvala ti @sinisha: Hvala ti u svakom slucaju |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 22:52 |