Letnje popodne |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Letnje popodne |
Apr 15 2012, 16:40
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Apr 15 2012, 18:48
Poruka
|
|
|
Kod portreta je izraz lica veoma bitan. Na fotki 3 ima neki izraz lica, na ostalim izgleda smoreno.
pozdrav |
|
|
|
|
Apr 15 2012, 19:02
Poruka
|
|
|
Ona se bavi time tako da se nisam mesao u poziranje i ostalo. Radjeno je na leto prosle godine i bilo je prvo fotografisanje nekoga ko zna sta radi tako da je bilo odlicno iskustvo za mene.
Pozdrav i hvala na odgovoru |
|
|
|
|
Apr 15 2012, 19:14
Poruka
|
|
|
Ja sam laik za ovakvu vrstu fotografije ali bih rekao po poslednjoj fotki da ona ipak ne zna šta radi. Tu pre svega mislim na položaj nogu...
|
|
|
|
|
Apr 15 2012, 20:10
Poruka
|
|
|
Mislim da takav treba da bude ali ne znam. Ne sumnjam u njeno znanje pogotovo pored mnogo drugih devojaka koje ne znaju da se nameste pa da ne znas sta da im radis. Imam ja jos dosta slidza sa njom i svidja mi se dosta njih, mada su mi ove medju omiljenima, pogotovo prva koju ljudi obozavaju.
Ali hvala na odgovoru, pa da vidimo sta ostali misle Edit: Gore nisam numerisao, al dobro, nadalje cu: 5. ![]() 6.
|
|
|
|
|
Apr 16 2012, 00:16
Poruka
|
|
|
Pa nije poziranje neka nindza vestina koju ne vidis i ne cujes
|
|
|
|
|
Apr 16 2012, 00:52
Poruka
|
|
|
Hahaha, objasni to devojci kojoj kada joj kazes kako da stane, ona pocne da se smeje
Al jeste mnogo lakse kad devojka sama zna sta treba da radi Mada one koje su foto modeli su navikle da se trude. Ove druge znaju da budu neposlusne, bitno je da lepo ispadnu, i da se taguju |
|
|
|
|
Apr 16 2012, 01:18
Poruka
|
|
|
Ne volim da budem prvi sa losim misljenjem, ali izgleda da cu morati. Po mom misljenju ni ti ni ona ovde niste uradili dobar possao. Ona skoro da nema izraz lica (bezizrazajna je), a tebi kadrovi skripe (najgori je 5.) i previse ti je ostro svetlo. Takodje, na 5. je omasen WB.
Svu ovu kritiku mozes i da zanemaris jer se ja ne bavim ovom vrstom fotografije, ali rekoh nije na odmet da podelim misljenje. |
|
|
|
|
Apr 16 2012, 03:47
Poruka
|
|
|
Pa ok, mislim radjeno je kod vagona, tako da nisam ocekivao neke emocije. Drugo je naprimer kada radim sa parom, e ako tu fali emocija na licu, to vec mislim da je problem. Mislim da uz bezivotnu okolinu, vagone koji su zarasli, ide i bezivotan izraz lica. Ali to je nesto sto sam tako zamislio kada smo radili.
Sto se svetla tice to je radjeno kao sto rekoh davno, a svetlo je dolazilo od sunca, cak mislim da sam tada prvi put radio bez blica sa nekim modelom. Ali da, jeste malo prejako. Za kadrove ne znam, i sada kada bih radio verovatno bih isto radio. Inace mislim da nije omasen WB, mislim da je dobar na svima vec sam ja malo mesao boje u photoshopu, od saturacije, pa do vibrance-a, cak sam tada koristio i filtere i svasta pa se mozda cini kako ne treba. Ali hvala na odgovoru, svidja mi se kritika |
|
|
|
|
Apr 16 2012, 10:43
Poruka
|
|
|
sto odsece donji levi ugao na drugoj
|
|
|
|
|
Apr 16 2012, 10:49
Poruka
|
|
|
pa ne nameshta se model, nego ga fotograf nameshta.
|
|
|
|
|
Apr 18 2012, 16:53
Poruka
|
|
|
Loš kadar, i loše poze modela. Ima prespektive, samo na tome da poradiš malo
Ako si zaludan skini GQ, Vogue, ili neki slični magazin, pa malo razgledaj, pa kopiraj |
|
|
|
|
May 5 2012, 17:10
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 12 Datum reg.: 22-November 10 Član broj: 38,994 |
|
|