Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Flash video baner, Pomoc potrebna

V
chiller_serbia
poruka Sep 26 2011, 17:24
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 16-June 07
Član broj: 11,516

Da li bi me neko mogao uputiti u pravcu nekog kvalitetnog teksta ili tutoriala za pravljenje flash video banera?
Trebam uradit uslugu nekom starom poznaniku, a flash nisam pipao godinama, u pitanju je jednostavan baner sa videom od 10-15sekudni koji se vrti...
Go to the top of the page

+Quote Post
the
poruka Sep 26 2011, 21:00
Poruka #2

određeni član

Grupa: Urednici
Datum reg.: 6-February 05
Član broj: 227

pokreneš flash, importuješ video na stage, on sam doda potrebne frejmove, još i sam loop-uje kada ga kompajliraš, a ti samo podesiš adresu gde ide nakon klika, ili šta već.

+Quote Post
chiller_serbia
poruka Oct 4 2011, 13:58
Poruka #3

Grupa: Članovi
Datum reg.: 16-June 07
Član broj: 11,516

Snasao sam se na kraju nekako... Ali za ovo kratko vreme sto sam imao prilike da radim u flashu ne mogu da verujem da srecem iste probleme kao i pre nekoliko godina, popizdeo bih da radim sa njim na dnevnoj bazi mad.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 10:29

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.