Stakleno jezero, Crna suma |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Stakleno jezero, Crna suma |
Apr 22 2012, 11:34
Poruka
|
|
|
bilo neko popodne, i preeksponirao sam sve fotke, pokusao sam nesto da izvucem, ali uvek imam problem sa bojama na laptopu (ili sa mojim ocima). Kako vama izgledaju boje? i naravo k&k su vrlo dobrodosle....
![]() EDIT: evo jes jedne sa slicnim pitanjem...
|
|
|
|
|
Apr 23 2012, 11:26
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 814 Datum reg.: 27-May 05 Član broj: 765 |
Kod mene izgleda pretamno
Gde je prva fotka fotkana? |
|
|
|
Apr 23 2012, 15:56
Poruka
|
|
|
druga mi je ok, prirodne boje, možda tamnije al to je nebitno
dok su mi na drugoj boje pre napucane i malo su radioaktivne , ali ono baš malo ,, da je za stock skoro da je ok |
|
|
|
|
Apr 23 2012, 18:52
Poruka
|
|
|
Kod mene izgleda pretamno Gde je prva fotka fotkana? ko sto naslov rece, stakleno jezero= Glassee, a crna suma= Schwarzwald, jugozapadna Nemacka. Jezero se nalazi na vrh chuke. Do na recimo 3 km se moze prici autom. Na vrhu brda se nalazi jezero u borovoj shumi, izuzetno mesto za odmor za ljubitelje prirode i pesacenja. Hvala na odgovorima |
|
|
|
|
Apr 24 2012, 20:07
Poruka
|
|
|
jos nekoliko sa iste lokacije...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Apr 24 2012, 20:50
Poruka
|
|
|
uh, oprzio si ti ovo momacki
ajfile, ako ti druga izgleda dobro, mislim da je vreme za kalibraciju monitora. Previse cijanoticno nebo koje se raspada pri horizontu. Oblaci su u donjoj zoni skoro roze. Dakle uglavnom ne valja. Prva je daleko bolja, osim sto bi mogao da secnes parce refleksije u donjem desnom cosku a i prva u drugom paketu fina (osim sto muski curi na levo) P.S. Pozrdravi Dr. Uda Brinkmana |
|
|
|
|
Apr 24 2012, 22:36
Poruka
|
|
|
Čime je fotkano? Il' da menjam đozluke il' je ovo nešto mnogo mutnjikavo?
|
|
|
|
|
Apr 25 2012, 06:38
Poruka
|
|
|
550d + kit objektiv kojim nisam bio preterano zadovoljan pa sam ga menjao za tamrona, mada je i do fotografa
|
|
|
|
|
Apr 25 2012, 07:18
Poruka
|
|
|
ajfile, ako ti druga izgleda dobro, mislim da je vreme za kalibraciju monitora. Previse cijanoticno nebo koje se raspada pri horizontu. Oblaci su u donjoj zoni skoro roze. Dakle uglavnom ne valja. ma neee, ja i rekoh da su radioaktivne, al kako sam je duže gledao sve mi se oko navikavalo |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 21:08 |