Neshto, kao..., Leila |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Neshto, kao..., Leila |
Nov 29 2011, 23:45
Poruka
|
|
|
Nije me bilo neko vreme drugari, neshto crtkao, pa da podelim sa vama.
btw. SHAKA JE NAMERNO VELIKA, jer svi pitaju zashto!
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Nov 30 2011, 00:31
Poruka
|
|
|
napravi je da bude zhenskija malo ondak
|
|
|
|
|
Nov 30 2011, 00:58
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 30 2011, 01:23
Poruka
|
|
|
Ok, ako je namerno velika - zašto je velika?
No u svakom slučaju je problem što se po važnosti kolje s portretom jednakom snagom, a ne predstavljaju duet koji se lako paralelno posmatra, već su jedna nad drugom dve celine, odvojene i jednako važne. To mi deluje baš problematično. Simpatično je naslikan kaput, s druge strane, pogotovo rame(?). |
|
|
|
|
Nov 30 2011, 15:17
Poruka
|
|
|
Ok, ako je namerno velika - zašto je velika? No u svakom slučaju je problem što se po važnosti kolje s portretom jednakom snagom, a ne predstavljaju duet koji se lako paralelno posmatra, već su jedna nad drugom dve celine, odvojene i jednako važne. To mi deluje baš problematično. Simpatično je naslikan kaput, s druge strane, pogotovo rame(?). Recimo da ta neka rasa "ljudi" ima vece shake od nashih, kao shto Asmodianima mozesh da modifikujesh shake na Aionu, a pritom i dobija malo na drugachijoj perspektivi. |
|
|
|
|
Dec 2 2011, 12:35
Poruka
|
|
|
Ti odavno imas neki svoj fazon koji je meni gotivan :]
|
|
|
|
|
Dec 6 2011, 11:04
Poruka
|
|
|
Meni je saka problematicna anatomski i u gestu. Osim ako nije trebalo da je mrtva ili rahiticna, menjao bih je. Ostatak je lep i poetican. |
|
|
|
|
Dec 9 2011, 09:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 19 Datum reg.: 20-November 11 Član broj: 45,818 |
Odličan rad jako mi se sviđa več sam vidio takve slične likove sa velikmi rukama/rukom sve pohvale dali imaš DeviantArt profil ?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 20:12 |