Vece nad Beogradom, panorama |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Vece nad Beogradom, panorama |
May 1 2012, 21:07
Poruka
|
|
![]() Jel ima neko predlog kropa? Zao mi je da secem krov (i drvo s leve strane) a realno verovatno smeta. |
|
|
|
|
May 1 2012, 21:12
Poruka
|
|
|
moram ti reci da u prvih pola sekunde prva misao koja mi je prosla kroz glavu je, "fali dole josh"
|
|
|
|
|
May 1 2012, 21:26
Poruka
|
|
|
^i meni. +mislim da bi mogao malo da sredis WB na donjem delu, meni bas previse puca na zeleno (i vrlo malo bih pogasio hajlajte). Osim toga, 5.
|
|
|
|
|
May 1 2012, 22:06
Poruka
|
|
|
Meni ne smeta krov, sto je krov, vec sto je plav, pa zbog razlike tonaliteta upada previse u oci, mozda da probas da ga utoplis malo.
inace mnogo lepa fotka, lepo bilo da se zoomira samo ona magicna piramide sto projektuje energiju ka vasioni |
|
|
|
|
May 1 2012, 22:47
Poruka
|
|
|
dole bih seko da se ne vidi krov mog faksa (btw, ko te pustio gore, je li barabo
^^i kod mene je zelena u krosnjama oko terena radioaktivna |
|
|
|
|
May 1 2012, 23:22
Poruka
|
|
|
Bocca, Elektronicar: Da, i meni fali malo, al bojim se da ne mere dalje jer fotkano sa poslednjeg ravnog dela krova.
@-djole-: Znam ljude Stupfe, imam i samo izolovan taj deo. Stos u celoj prici je sto je zamisao bila fotkanje mosta ali se ispostavilo da kako god se namestim, 70-200 zafleruje ko mator. Zonerica ne pomaze. Dakle koliko je lepo za gledanje - toliko je nemoguce za fotkanje Jes one zivine lampe gore ko nezdrave... sad kad vidim na pristojnom monitoru morace da se stisaju. Fala momcovi. |
|
|
|
|
May 2 2012, 06:13
Poruka
|
|
|
Ja bih makazama skrojio tatatatira format sa mostom u centru
|
|
|
|
|
May 2 2012, 10:15
Poruka
|
|
|
Meni je skroz tripozno ono svetlo iznad mosta, loodo burazeru, a bilo bi cool da se uradi startrails jerbo ima neba kolko ocesh.. sto to nisi uradio? jesi zurio negde ?
|
|
|
|
|
May 2 2012, 10:29
Poruka
|
|
|
Nema nista od star trailsova u 22h po mesecini
Dakle bice i to samo moraju da se nacrtaju uslovi za lepe masTne zvezde... pa onda ponovo otici gore. |
|
|
|
|
May 18 2012, 14:26
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 47 Datum reg.: 20-August 05 Član broj: 1,475 |
cao drugari,
razgledam po forumu pa sada naleteh na ovu sliku i skroz mi super, kapiram da sam u gresci ali meni nekako vise lezi u recimo ovom crop-u nego kao panorama. pogledajte pa prijavite sta mislite. jo, nadam se da se ne ljutis sto ti archim slaju, namera je totalno najbolja....
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 13:05 |