Kartica za Pay Pal, Pay Pal |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kartica za Pay Pal, Pay Pal |
Jul 19 2011, 07:35
Poruka
|
|
|
Jel ima neko iz NS voljan da mi plati jedan daljinac preko PayPal-a???
|
|
|
|
|
Jul 21 2011, 09:58
Poruka
|
|
|
Noone????
|
|
|
|
|
Jul 22 2011, 18:39
Poruka
|
|
|
Koliko kesa?
|
|
|
|
|
Jul 23 2011, 08:27
Poruka
|
|
|
48.74 USD
|
|
|
|
|
Aug 13 2011, 22:59
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 14 Datum reg.: 28-February 10 Član broj: 34,656 |
Jel uspeo neko da se prijavi na Pay Pal?
Pozdrav! |
|
|
|
Aug 30 2011, 13:48
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 763 Datum reg.: 11-September 05 Član broj: 1,655 |
Ako ima neko voljan iz bga da mi uplati 15e preko pp-a...imam neke komplikacije,a treba mi hitno sura da uplatin.hvala.
Pp za kontakt najbolje... |
|
|
|
Aug 30 2011, 18:43
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 763 Datum reg.: 11-September 05 Član broj: 1,655 |
Ne mogu nesto da skapiram...jel moneybokokers sljaka kod nas?
Ja kad hocu da izaberem srbija kaze da nece jer nema za moju zemlju...???da lzem? edit!!!GLUP,GLUP!!!edit sorry.snasao sam se.ne treba mi ni paypal onda,mogu preko moneybookersa da platim... |
|
|
|
Aug 30 2011, 19:33
Poruka
|
|
|
Tu smo da pomognemo.
|
|
|
|
|
Aug 31 2011, 02:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 27 Datum reg.: 8-April 11 Član broj: 43,086 |
Hm.. kod nas u hrvatskoj od 3 mjeseca uvedeno je i podizanje novca sa paypala na bankomatu. Ja sam za paypal zakacio kreditnu od ziroracuna - visa dakako.
Mislio sam da je kod vas kako i kod nas, da se stvari jednako razvijaju. Mozda da probas ako imas nekoga u Hrvatskoj pa preko te kartice. Jer 3 godine je trebalo da nam uvedu dizanje sa racuna, prije smo mogli samo placati. Sad je full paket uveden. |
|
|
|
Aug 31 2011, 07:19
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 0 Datum reg.: 22-April 09 Član broj: 29,337 |
Postoje najave da ce za par nedelja (mozda cak dana) PayPal doci sa punom uslugom (primanje i slanje novca). Vest nije sa njuz.neta vec sa paypalovog servisa i ko ne veruje, moze proveriti. Uglavnom, Srbija se pojavila na listi dolazecih promena za slanje ali i za primanje novca od 7. septembra.
CITAT Upcoming Policy Updates ... Amendment to the PayPal Fees Policy Effective Date: Sep 24, 2011 ... Recipient’s Country ... Serbia ... *** Europe II: ...Serbia... Evo prvih vesti u kojima se konkretno pominje Srbija: Amendment to the PayPal User Agreement and Privacy Policy Effective Date: Sep 07, 2011: https://cms.paypal.com/uk/cgi-bin/?cmd=_ren...g_policies_full A evo i druge: https://cms.paypal.com/se/cgi-bin/marketing...;locale.x=en_US |
|
|
|
Aug 31 2011, 09:59
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 2 2011, 12:24
Poruka
|
|
|
Poruka od danas:
"Dear Vlado Marinkovic, Thank you for contacting PayPal regarding to use PayPal in Serbia Mr. Marinkovic, we would like nothing more than to have you as a PayPal customer. Unfortunately, we don't currently offer services in Serbia. In order to introduce our services to a new country, we must comply with local financial regulations and our expansion might be a time consuming and difficult process. For this reason we are unable to give you a specific timeframe for that expansion. We can promise you that we are working hard to start offering our services in Serbia. For more information, just go to www.paypal.com/us/ and click the "Worldwide" link at the bottom of the page. I recommend that you visit this page often to review updates and new capabilities for our worldwide users. I have forwarded your email to the relevant department as a feedback. As soon as we open the service we will notify you. Have a good day. Please let us know if you require any further assistance. Yours sincerely, Tuncay PayPal Copyright © 1999-2011 PayPal. All rights reserved. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. Société en Commandite par Actions Registered Office: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg RCS Luxembourg B 118 349" |
|
|
|
|
Sep 2 2011, 22:46
Poruka
|
|
|
To pismo je genericko i salju ga maltene svima, samo izmene ime i zemlju i ostale karakteristicne podatke. Naravno da ti nece reci nesto tipa "strpite se jos 2 sedmice ili jos 2 meseca" jer onda na sebe preuzimaju odgovornost cak i ako je za kasnjenje kriva zemlja u kojoj usluga treba da se uvede.
Izgleda su trenutno najtrazeniji odgovori na sledeca dva pitanja: 1) Kada ce poceti Armageddon; 2) Kada ce PayPal doci u Srbiju. |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 00:44
Poruka
|
|
|
Evo, stigao 7-mi, sad da vidimo da li ce biti nesto do kraja dana. Vec vidim pola 2 dnevnika, i dvostanu emisiju o PayPal-u u Srbiji i njegovom uticaju na ekonomiju, na nasem a njihovom medijskom servisu.
|
|
|
|
|
Sep 7 2011, 09:02
Poruka
|
|
|
pa nemojte tako
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_d...zi+kod+nas.html mada je ova vest verovatno tacnija http://www.njuz.net/paypal-u-srbiji-od-1-s...varanje-naloga/ |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 12:38
Poruka
|
|
|
Uh, mi smo nažalost 800 svetlosnih godina iza vas. Mislim "nažalost" jer smo mi tako jadni a ne zato što smo iza vas Mi smo i iza sledećih zemalja Bhutan Algeria Angola Botswana Burkina Faso Cambodia Congo Djibouti Ethiopia Gabon Guinea Bissau Guyana Laos Lesotho Mauritania Morocco Niger Rwanda Senegal Sierra Leone Somalia Sri Lanka Suriname Tanzania Togo Turkmenistan Uganda Yemen Zambia Svi su oni u PayPal sistemu |
|
|
|
|
Sep 19 2011, 10:10
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 19 2011, 19:02
Poruka
|
|
|
prebacivanje loptice pa u krug
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yy...p;nav_id=543066 CITAT Jasna Matić je ranije rekla da je 24. septembar, datum kada bi prema indirektnim najavama ova kompanija počela da posluje u Srbiji, relativno pouzdan. "Nadamo se da će ta kompanija početi da pruža svoje usluge i za naše građane, ali dok se to ne desi, ne treba imati previše očekivanja'', dodala je Matić.
|
|
|
|
|
Sep 19 2011, 21:11
Poruka
|
|
|
Ko još bilo šta veruje Jasni Matić...
|