Vizitka |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Vizitka |
Dec 24 2007, 21:27
Poruka
|
|
|
luk sece taj floral na losem mestu. stvara konfuziju.
probaj da ga ne sece ili mu okreni smer ili da bude mirror sa poledjine ili... inace ideja je ok. kulturno. |
|
|
|
|
Dec 25 2007, 21:19
Poruka
|
|
|
Bravo!
Sta vise reci! Dve boje a toliko da se vidi i nauci! |
|
|
|
|
Dec 25 2007, 22:41
Poruka
|
|
|
Lepo je... sto se tice logoa na zadnjoj strani, meni nekako ne ide da bude onako veliki, jer ja kada sam otvorio, meni je ta zadnja strana delovala kao da je ona u stvari prednja... mozda zbog toga sto je logo veci tu nego na pravoj prednjoj strani...
Nikako ne bih zeleo tu nesto da pametujem niti da glumim nesto, imam jednu idejicu za to cvece gore kako mozes da promenis (naravno samo ako zelis) ali ne znam da li bi uspeo da ti objasnim najbolje ovako recima, tako da sam ti napravio to cisto da ti pokazem na sta mislim.... Nemoj samo da se ljutis niti da mislis da se tu pravim da sam nesto kao pametan... samo predlog... ![]() znaci te cvetice samo okrenes, i posto je dvostrana vizit karta, onda mozes jednostavno te gornje pocetke cvetica da spojis... i logo na zadnjoj strani sam ti samo umanjio i pomerio dole levo... Pozdrav |
|
|
|
|
Dec 26 2007, 16:42
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 119 Datum reg.: 14-November 06 Lokacija: Novi sad/Subotica Član broj: 7,345 |
^ heh malo si pomesao strane, ta sa velikm logom i jeste prva strana
najbolje sad da se ljutim sto si mi dao predlog?? zato sam i postavio da se iskritikuje rad i da me posavetujete... btw thanx |
|
|
|
Dec 27 2007, 00:15
Poruka
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 10:39
Poruka
|
|
|
Svidja mi se predlog za vizitku salona za oblikovanje tela i negu lica ovog sto se kupa go!
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 16:11
Poruka
|
|
|
meni se orginal 1 design svidja naj vise.. lepo je brate samo napred..
|
|
|
|
|
Dec 27 2007, 23:01
Poruka
|
|
|
e kad se novici svidja onda mora da je super!!!111
Ja sam izgubio negde u poslednjih par godina kriticke sposobnosti, te gledam dve stvari 1) da li ce kvalitetno izgledati finalni proizvod (da li nesto drasticno smeta) 2) da li ce zadovoljiti svoju namenu (upotrebna vrednost) 1) Tvom radu iz verzije 1 ne nedostaje nista posebno i lepo i korektno izgleda. Prvo mi je zapala za oko bordura a sada je od toga ostao cvetic... Zasto? Pa svi pricaju o tome da su prepusti u stampanim materijalima 3-5mm medjutim svi bolesno zamisljalju da su time posao zavrsili, te da su stampari nuklearni fizicari i da seku papir nanometarskom preciznoscu i da uvek prepust moze da pobegne samo ka spolja... Realnost je malo drugacija te prepust moze da pobegne i ka unutra, te treba biti obazriv... Evo pogledaj rizicne zone tvoje vizitke ![]() 2) Prodaj im vizitku i predji na sledeci posao nemoj se mnogo zabavljati sa forumom |
|
|
|
|
Dec 30 2007, 22:07
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 119 Datum reg.: 14-November 06 Lokacija: Novi sad/Subotica Član broj: 7,345 |
hvala vam svima na komentarima, kritikama i savetima, gazdarica se odlucila za prvu varijantu....
sretni vam bili bozicni i novogodisnji praznici!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 19:41 |