UB2009 - tekvondo, macevanje, gimnastika, sve konstruktivne kritke dobro dosle! |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
UB2009 - tekvondo, macevanje, gimnastika, sve konstruktivne kritke dobro dosle! |
Jul 2 2009, 21:27
Poruka
|
|
|
tekvondo
![]() ![]() macevanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gimnastika ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 01:20
Poruka
|
|
|
Meni su fotografije ovog tipa potpuno nezanimljive (valjda sto me sport i ne interesuje previse) i po meni imaju samo informativni karakter. Izuzetak su mozda prva, druga i deveta. (interesantna kompozicija)
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 07:35
Poruka
|
|
|
mogla si da otvoris blendu, zadnji plan ti je skoro pa ostar, sve se slepilo
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 08:17
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 1,955 Datum reg.: 28-August 06 Lokacija: Beograd Član broj: 6,020 |
mudro zbori pajche, sve je stopljeno sa pozadinom i zbog toga se mnogo gubi na efektnosti fotki. zamisli 9. fotku sa blendom 2.8 recimo... izgledala bi vrhunki, ovako je samo zanimljiva.
Pozdrav. |
|
|
|
Jul 3 2009, 11:03
Poruka
|
|
|
mudro zbori pajche, sve je stopljeno sa pozadinom i zbog toga se mnogo gubi na efektnosti fotki. zamisli 9. fotku sa blendom 2.8 recimo... izgledala bi vrhunki, ovako je samo zanimljiva. Pozdrav. Otvorila bih ja blendu da imam na cemu Cinjenica je da bi sa plitiki dofo-om sve izgledalo mnogo, mnogo bolje. Hvala vam svima na iskrenim odgovorima! |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 11:09
Poruka
|
|
|
meni je favorit 4ta od macevalackih, sjajan trenutak, pogodak, promasaj, dignute ruke
prvi koreanci su mi bolji nego drugi > bolje se prekalapaju noge i glave + vidi se semafor i BGD 2009 gimasticarke 1 i 3 su lepo zamrznute i nekako lebdece... a fali im podloga/greda da se vidi gde su |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 11:12
Poruka
|
|
|
gimnastika ![]() ![]() meni su ove dve super ovako kako si ih postavila jer sam u prvom trenutku pomislila za ovu u plavom "au ala ova mala letiiii !!" (super su fotke, ni ja nisam neki ljubitelj sporta- ni aktivno ni pasivno, ali upravo ove discipline koje si nam pokazala volim da gledam |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 14:44
Poruka
|
|
|
Treca u macevanju moze komotno u novine
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 22:59
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 4 2009, 14:37
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 40 Datum reg.: 29-November 08 Lokacija: Zemun Član broj: 25,605 |
Meni se na tvojim fotkama ne svidja shto imam utisak da bash bash preterano insistirash na noise reduction-u, i onda se gubi neki kvalitet pa fotke izgledaju plastichno i veshtachki - ukljuchujuci i one sa otvaranja Univerzijade - rekla si u toj temi da si pucala .jpg a ne .raw, pa samim tim malo manje mozhesh da izvuchesh, ali i tako mi se chini da bi bolje izgledalo sa manje post-processing-a. Voleo bih da vidim kako izgledaju malo sirovije, tj. sa manje obrade (ako te mrzi da kachish, nema veze
Pozdrav! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 20:43 |