Kako fontovi u PSD-u da budu kao ovi? Potrebna pomoc!o |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kako fontovi u PSD-u da budu kao ovi? Potrebna pomoc!o |
Jul 14 2010, 16:11
Poruka
|
|
|
Imam jedno pitanje, kako u photoshopu da odradim da mi font bude kao na slici, da liči na pečat?
Radim neki digitalni pečat, pa mi treba pomoć. ![]() Znači šta još od efekata da odradim da bi donji tekst bio sličan kao gornji. Ako je neko raspoložen, ubaciću .psd fajl pa da odradi (sigurno nije komplikovano), a može i da mi se objasni. Unapred zahvalan. |
|
|
|
|
Jul 14 2010, 16:51
Poruka
|
|
|
Nadji neku pozadinu (ovo lici na neki pesak ili zid) i stavi slova u multiply (mozes da kloniras taj lejer pa da taj drugi prebacis recimo u overlay). To ce ti odraditi 80% posla. Za ostatak (distorzija slova) vidi sa nekim distort "ugradjenim" filterima (wave npr.)
Nadam se da ce da pomogne |
|
|
|
|
Jul 14 2010, 21:22
Poruka
|
|
|
nadjes prigodnu pozadinu ili obojis podlogu , dodas sum (filter/noise) otkucas tekst , rasterizujes lejer sa slovima i za taj lejer izaberes blending opciju na dnu imas dva klizaca u polju blend if odaberi plavu ako su slova plava i zezaj se sa klizacima pod alt se strelice rastavljaju i dobijes nesto kao na slici
|
|
|
|
|
Jul 15 2010, 14:01
Poruka
|
|
|
Пребациш слику у цб, снимиш као .psd, отвориш поново оригинал, па filter/distort/displace, одабереш снимљен psd, после се поиграш мало са бојама, брашем итд...
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 01:49 |