škola crtanja, vizit karta |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
škola crtanja, vizit karta |
Feb 16 2009, 19:31
Poruka
|
|
|
drugar otvara skolu crtanja, a ovako nekako ce mu izgledat vizitka
sta mislite?
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Feb 16 2009, 19:54
Poruka
|
|
|
super!
nije klise fazon akt ili mrtva priroda i serifni font. mozda bi mogao da probas i neku varijantu sa malo slobodnijim fontom... |
|
|
|
|
Feb 16 2009, 20:20
Poruka
|
|
|
Mogla bi neka asocijacija da bi neko kome dash ovaku vizitku, mogao bez mozganja da skapira da treba ista da se prevrne za adresu.
|
|
|
|
|
Feb 16 2009, 21:54
Poruka
|
|
|
Zanimljivo je, svaka cast
Takle, komunikacija pre nego dekoracija, podredjena temi (crtanja) što je više moguće... |
|
|
|
|
Feb 17 2009, 05:39
Poruka
|
|
|
hvala na komentarima
svidja mi se predlog za elegantnija slova Mogla bi neka asocijacija da bi neko kome dash ovaku vizitku, mogao bez mozganja da skapira da treba ista da se prevrne za adresu. ja sam to gledao sa ove strane; ako uvazeni klijent ne okrene vizitku i ne procita adresu i telefon njegov mali koji je zagrijan za crtanje ostade samouk, a ko zna, mozda pocne i da se drogira |
|
|
|
|
Feb 17 2009, 06:08
Poruka
|
|
|
Podseca me na ovo http://www.frederiksamuel.com/blog/SINGLE_...=helena_pen.jpg
|
|
|
|
|
Feb 17 2009, 08:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 157 Datum reg.: 10-December 08 Član broj: 25,859 |
Shta je zajednichko? Olovka? Nemaju veze jedna s' drugom, bar shto se bitnog dela tiche.
@Abdul Fino, chisto. Ne svidja mi se deformisanost tipografije preterano. Mogao bi da izeksperimentishesh josh malo shto se iste tiche... |
|
|
|
Feb 17 2009, 09:19
Poruka
|
|
|
Ja bih se slozio za ovo oko tipografije. to mi je odma upalo u oko, ali u negativnom smislu
Probaj da jos eksperimentises sa odnosom i polozajem natpisa i olovke. |
|
|
|
|
Feb 17 2009, 09:59
Poruka
|
|
|
Podseca me na ovo http://www.frederiksamuel.com/blog/SINGLE_...=helena_pen.jpg svaki rad podseca na nesto manje vishe Super je vk |
|
|
|
|
Mar 2 2009, 01:43
Poruka
|
|
|
meni se ne svidja. sto bar nisi stavio neki drugaciji font,na foru da kazem "ruzniji","grublji",da ima utisak kao da je od grafitne olovke.
poz |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 20:31 |