Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Flash igra, Flixel & StencylWorks

V
leftlife
poruka Sep 5 2011, 14:39
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 2-December 06
Član broj: 7,742

Krenuo sam da pravim igru u flash-u. Naravno inspirisanu starim konzolama. Pravim je u StencylWorks-u a on radi na Flixel-u. Ako imate neku ideju, slobodno! Igra za sada sadrzi 3 nivoa.

A evo i DEMO-a: http://www.stencyl.com/game/play/7061

Komande:

"Z" se skace
strelice se hora
strelica na DOLE se cucne.
"P" Pauza

Ima i delova na mapi koji se moraju preci tako sto se zaleti i cucne i onda se prokliza ispod prepreke.
Go to the top of the page

+Quote Post
Mercury
poruka Sep 6 2011, 20:57
Poruka #2

Datum reg.: 28-January 09
Član broj: 27,186

Dobro je za pocetak. Svidja mi se.

Jedino sto mi se nesvidja je rezolucija, nemoj nikad da pravis igru u fleshu koja ce ti biti veca od 800x600px . To je moja preporuka. Smanji rezoluciju, takodje igra ce ti biti brza i bice optimizovana za starije monitore, posto je meni malkice seckala.

Inace na dobrom si putu. Dobro ti ide za sada. I grafika nije losa smile.gif . Samo kaci postove. Keep it up !

+Quote Post
leftlife
poruka Sep 7 2011, 18:10
Poruka #3

Datum reg.: 2-December 06
Član broj: 7,742

Hvala na komentaru, sredicu rezoluciju. I sukoro kacim jos, jer planiram da uradim jos jedan set sprites-a za drugi tip nivoa.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 21:02

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.