Vicevi |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Vicevi |
Jun 2 2005, 19:51
Poruka
|
|
|
Govori baka unucima:
- 'U zivotu postoji samo jedna prava ljubav.' - 'A koja je tvoja prava ljubav, bako?' - 'Mornari!' |
|
|
|
|
Jun 25 2005, 01:17
Poruka
|
|
|
CITAT (misk0 @ Apr 21 2005, 09:49) Juri puž šumom i vidi ga roda. -Šta žuriš, pužu? -Došla financijska u šumu, a ja imam kuću, žena ima kuću, djeca imaju kuću. Stane bježat i roda, vidi to medo pa pita: -Gdje žuriš, rodo? -Došla financijska u šumu, a ja živim na visokoj nozi, žena živi na visokoj nozi, i djeca isto. Počne i medo bježati, vidi ga majmun te upita: -Zašto žuriš medo? -Došla financijska u šumu, a ja imam bundu, žena ima bundu, i djeca je imaju. Počne i majmun bježati, te promisli i stane: -Pa što ja trčim?! Ja sam gologuz, žena mi je gologuza, i djeca isto... Zato sto gologuzi prvi najebu. |
|
|
|
|
Jun 27 2005, 23:00
Poruka
|
|
|
Evo jedan sa juga.
Dosli gosti i muz kaze zeni : -Zeno,ajd donesi onuj supu od kokoshku. A sin shkolarac ga ispravlja: -Tato,kaze se supa od kokshke. -Tjuti be bnzove. Ja znam koje sam klaja. Nesam klaja kokoshke nego kokoshku. |
|
|
|
|
Jun 28 2005, 00:59
Poruka
|
|
|
Zašto gluvonem drka levom?
Desnom uzdiše Zašto se crnogorcu digne kad pogleda u ogledalo? Vidi pičku |
|
|
|
|
Jun 28 2005, 01:54
Poruka
|
|
|
Kako spavaju bebe u Vukovaru?
Ko zaklane |
|
|
|
|
Jun 29 2005, 07:37
Poruka
|
|
|
ko će svirati na desetogoidšnjici srebrenice?
scorpions |
|
|
|
|
Jun 30 2005, 00:05
Poruka
|
|
|
Debil jede pilav i pita mamu
Debil: Mama, a sta je ovo beeloooo? Mama: To je pirinac sine, bez toga nebi bilo pilava D: A mama, a sta je ovo narandzastooo? M: To je sargarepa sine to je zdravo D: (mashe) Zdraaaavooooo |
|
|
|
|
Jun 30 2005, 22:34
Poruka
|
|
|
two fonts walk into a bar
they look at the bar man and the bar man sais sorry mate we dont serve your type in here |
|
|
|
|
Jul 1 2005, 10:18
Poruka
|
|
|
Cita Mujo oglas u novinama i veli:
- "Vid Haso, policija trazi muskarca od 20 do 30 godina, jaceg stasa, pomalo celavog, koji nocu hoda po parku i siluje zene." - "Da. I?" - "Pa razmisljam da im se javim. Moze bit dobra placa, policija je to." Sta je bila Severina pre nego je postala slavna? - Pjevacica. Severina krene da se ispoveda, i kaze ; "Oche, gresila sam...!" - da znam ribo, gledao sam!! |
|
|
|
|
Jul 4 2005, 14:07
Poruka
|
|
|
Dolazi zemunac u radnju i trazi papirne maramice...
zemunac: jel imate papirne maramice prodavacica: imamo samo "paloma" zemunac: pa loma mi i treba :] |
|
|
|
|
Jul 4 2005, 19:39
Poruka
|
|
|
Zasto plavusa seci na auto-putu na listu papira?
Vozi A4. |
|
|
|
|
Jul 5 2005, 05:13
Poruka
|
|
|
I saw a woman wearing a sweat shirt with "Guess" on it. So I said "Implants?" She hit me.
|
|
|
|
|
Jul 5 2005, 08:50
Poruka
|
|
|
koja je razlika izmedju kurve i kurveshtije?
kurveshtija je veshtija . kako se zove pearcing na klitorisu? Mindzusha |
|
|
|
|
Jul 5 2005, 12:59
Poruka
|
|
|
koko bil gejts mijenja sijalicu?
uhvati je i pusti da se svijet okrece oko njega |
|
|
|
|
Jul 6 2005, 14:19
Poruka
|
|
|
FF, ili ti fucken finci:
+15°C Ljudi u Spaniji oblace zimska odela i rukavice. Finci se suncaju, hvataju boju. +10°C Francuzi pokusavaju da ukljuce centralno grejanje. Finci sade cvece u basti. +5°C Italijanski automobili nece da upale. Finci se vozikaju kabrioletima. 0°C Destilovana voda se smrzava. Voda u reci Vantaa postaje tek malo gusca. -5°C Ljudi u Kaliforniji se smrzavaju na smrt. Finci prave svoj poslednji rostilj pre zime. -10°C Britanci pocinju da greju svoje kuce. Finci oblace dugacke pantalone. -20°C Finci zavrsavaju svoj Midsummer festival. Jesen je stigla. -30°C Grci umiru od hladnoce i nestaju sa lica zemlje. Finci pocinju da suse ves unutra. -40°C Pariz pocinje da se lomi od hladnoce. Finci stoje u redu za hot-dog. -50°C Beli medvedi se evakuisu sa severnog pola. Finska vojska pocinje pripreme za zimsko prezivljavanje cekajuci pravu zimu. -60°C Korvatunturi (dom Deda Mraza) je smrznut. Finci iznajmljuju filmove i gledaju ih u kuci. -70°C Deda Mraz se seli na jug. Finci su frustrirani jer ne mogu ostaviti napolju svoju Kossu (Koskenkorovaq vodka). Finska vojska odlazi na zimsko prezivljavanje. -183°C Mikrobi u hrani ne mogu preziveti. Finske krave konstatuju kako farmeri imaju hladne ruke. -273°C Sve, pa i atomi, prestaje da se krece. Finci kazu: "Prokletstvo, bas je hladno danas napolju!" -300°C I pakao je smrznut. Finska pobedjuje na Pesmi Evrovizije. |
|
|
|
|
Jul 11 2005, 10:15
Poruka
|
|
|
Sve, pa i atomi, prestaje da se krece. Finci kazu: "Prokletstvo, bas je hladno danas napolju!"
ee pa sad... |
|
|
|
|
Jul 11 2005, 18:19
Poruka
|
|
|
uvod-[tajna nije tajna ako ih najmanje dvoje ne znaju]
Bio brodolom,i spasili se Sharon Stone i Crnogorac.Na nekom ostrvu. I poslije par dana,kaže Sharon Crnogorcu,ajd znaš,oboje imamo potrebe,pa eto... I on pristane naravno,I je*e on,je*e svaki dan,noć,dan za danom,sedmicu za sedmicom,mjesec za mjesecom,i tako svake godine. I poslije 15-ak godina,dopizdi Sharon stone da se jebe sa njim,stvarno postalo smor... Pa će ti jedno jutro crnogorac njoj: -Sjedi ođe!-ona sjedne -Stav i ovu kapu na glavu!-ona stavi kapu i već misli da je neka perverzija,nešto novo... -Nagaravi malo brkove!-ona nagaravi -E saću ti ispričat' što sam jeba' Sharon Stone... |
|
|
|
|
Jul 20 2005, 01:52
Poruka
|
|
|
zamalo da ode tema u zaborav
vozili se Muho & Haso u helikopteru, helikopter padne i obojica poginu. nađe spasilačka ekipa crnu kutiju i puste snimak dešavanja. poslednja rečenica: "Ajde, bolan, Mujo isključi taj ventilator, postaje mi hladno..." |
|
|
|
|
Jul 20 2005, 18:04
Poruka
|
|
|
Zaustavi policajac plavusu:
- molim Vas dajte mi Vase ime i prezime! A jeli, a kako cu se ja onda zvati?! |
|
|
|
|
Jul 20 2005, 18:06
Poruka
|
|
|
zaustavi plavušu drot zbog crvenog:"vozačku i prometnu molim"
Ova mu da ,a u prometnoj plastična žličica. veli drot:"Šta je ovo?" "..to vam je za kavicu" |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 22:14 |