Protest 18.2.2008, valjda je jos neko fotkao? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Protest 18.2.2008, valjda je jos neko fotkao? |
Feb 19 2008, 18:47
Poruka
|
|
|
Svi znamo sta se desava ovih dana....
Ukratko, nasao sam se na mitingu (ne planirano) imao sam kod sebe 30D + kit objektiv sa samo 3GB memorije. ...tako da sam morao da pucam jpeg. Kako nisam jos nasao vremena ni da pregledam fotografije, postalvljam samo tri fotke za sada. Uskoro ce biti cela reportaza: ![]() ![]() ![]() PS: eto..ne fotkam ja samo zurke |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 19:39
Poruka
|
|
|
Postavi jos slika i zamolio bih te u boji... prva i druga mi se dopadaju, stvarno odgovaraju i izrazi lica situaciji...
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 19:49
Poruka
|
|
|
Fino fino...
Meni druga najbolja - dijagonala Svaka cas' rodjace! |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 20:30
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 568 Datum reg.: 22-January 05 Lokacija: Beograd Član broj: 113 |
fino izgleda... izgleda da je tada bila ok. atmosfera, ali nekih sat vremena kasnije na uglu Nemanjine i Kneza Milosa "omladina" nije bas bila raspolozena za fotkanje.
|
|
|
|
Feb 19 2008, 22:26
Poruka
|
|
|
You?
|
|
|
|
|
Feb 20 2008, 09:21
Poruka
|
|
|
Дај још фотографија.
|
|
|
|
|
Feb 20 2008, 11:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 207 Datum reg.: 24-January 07 Lokacija: tromsø,norveska Član broj: 8,659 |
mislio sam da ce se DZ preplavit slikama sa mitinga,ali...
daj jos koju |
|
|
|
Feb 20 2008, 12:07
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 1,842 Datum reg.: 25-December 06 Lokacija: Beograd Član broj: 8,126 |
|
|
|
|
Feb 20 2008, 12:47
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 207 Datum reg.: 24-January 07 Lokacija: tromsø,norveska Član broj: 8,659 |
Mislim da većina ljudi ovde nisu pro i da ima je oprema draga, a iskustva nam govore da tu ima onih kojima smeta da budu na nekom zapisu. Vjerovatno,nisam nikada imao priliku da slikam neke proteste i ne znam kako se ljudi ponasaju u tom momentu u odnosu na fotografe |
|
|
|
Feb 20 2008, 17:42
Poruka
|
|
|
Na vestima su javili da su mnogi reporteri u divljanju pre 2 dana prošli olupanih glava, ne samo opreme.
Pamet u glavu, koji će vam to u životu. |
|
|
|
|
Feb 21 2008, 02:32
Poruka
|
|
|
nisam ono ja na fotki
elem...nikako ne stizem da sredim i okacim ostale fotke, evo za sada jedne panorame: ![]() uskoro..nadam se da cu stici da sredim ostale fotke. Btw planiram da idem i na sutrasnji skup...jedino sto me moze spreciti da fotkam to je nedostatak svetla A za bezbednost...pa..ko se cuva, i Bog ga cuva. |
|
|
|
|
Feb 21 2008, 07:00
Poruka
|
|
|
Ova panorama prava reporterska.Bravo.
Pozdrav |
|
|
|
|
Feb 21 2008, 19:46
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 8 Datum reg.: 17-September 06 Član broj: 6,355 |
Ја сам имао позитивно искуство са демонстрантима,у овом случају навијачима у недељним инцидентима.Сликао сам како полиција хапси неке од демонстраната,и полиција је викала на мене а и добио сам један ударац пендреком по леђима.Навијачи који су се налазили у близини су скочили да ме бране,и само захваљујући њима нисам добио батине и сачувао апарат.Нисам новинар и немам скупу опрему(fuji 5600).Нису они скочули да бране само мене,него су покушали да ослободе своје другаре.
Нажалост,слике су ми испале катастрофа. @KinteC Да ли можеш да поставиш још слика са студентског протеста?Конкретно мислим на паролу "независно косово?!независна шкотска..." |
|
|
|
Feb 21 2008, 20:23
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 22 2008, 00:01
Poruka
|
|
|
Paznja!!!
Fotografisati ovakve dogadjaje je IZUZETNO opasno. To sam upravo veceras saznao. Prosao sam sa par modrica, kit objektiv je rasturen, izgubio licnu kartu....Beograd je u rasulu. Jedini lik koji je fotkao ispred ambasade, to sam bio ja....i to me je kostalo cega me je vec kostalo, dobro sam zivu glavu ( i canon) izvukao. Prosledio sam fotogrfije novinarskim agencijama, mada nisu nista spektakularno (valjda cu zaraditi nesto makar lol ) eo za sada jedne fotke koja nece biti objavljena...pa da je stavim na dizajn zonu:
|
|
|
|
|
Feb 22 2008, 00:18
Poruka
|
|
|
Evo sta sam ja zabelezio, nisu fotke nesto ekstara ali bar da docara atmosferu dogadjaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Feb 22 2008, 00:20
Poruka
|
|
|
@kintec
mladost ludost... dobro si zhiv ostao... |
|
|
|
|
Feb 22 2008, 00:29
Poruka
|
|
|
I bre KinteC pa ti si stvarno looood!Nije to zajebancija,ljudi ginu!Tc,tc,tc....
|
|
|
|
|
Feb 22 2008, 00:32
Poruka
|
|
|
Paznja!!! Fotografisati ovakve dogadjaje je IZUZETNO opasno. To sam upravo veceras saznao. Prosao sam sa par modrica, kit objektiv je rasturen, izgubio licnu kartu....Beograd je u rasulu. Jedini lik koji je fotkao ispred ambasade, to sam bio ja....i to me je kostalo cega me je vec kostalo, dobro sam zivu glavu ( i canon) izvukao. Prosledio sam fotogrfije novinarskim agencijama, mada nisu nista spektakularno (valjda cu zaraditi nesto makar lol ) eo za sada jedne fotke koja nece biti objavljena...pa da je stavim na dizajn zonu: ![]() Ako je nesto ostro eto tebi novog objektiva...Svaka cast na hraborosti a doktor ce ti dati nesto protiv ludisti |
|
|
|
|
Feb 22 2008, 01:16
Poruka
|
|
|
Ebga...a lepo je pocelo:
![]() ![]() I onda...pred kraj govora, "masa" se prilicno nalozila: ![]() kasnije se sjurila do ambasade...ali te fotke za sada ne mogu da objavljujem, pre novina...elem, fotkao sam samo provaljivanje u ambasadu, na nekih 20m... onda su me izvalili...ebga Evo jedne fotke sto je aparat u tuci sam okinuo: ![]() btw moja kapa...dal` leti ili je na podu...neam pojma. hm..i ja sam kratko bio na podu |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 13:37 |