eurosong-logo |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
eurosong-logo |
Oct 2 2007, 11:55
Poruka
|
|
|
Ahahahaa
Ja nisam mogao da verujem kada sam procitao na rts-u da je to pobednicki logo! I Tijanic zna da koristi Photoshop!Nije lose za pocetak! Pogledajte samo kako impresivno izgleda u c-b verziji: ![]() Plastično rešenje nemam dostojanstva ni da zamislim! |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 11:59
Poruka
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 12:13
Poruka
|
|
|
Da li je moguce da su ovo najbolji predlozi?
http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.php?y...p;nav_id=265969 |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 12:36
Poruka
|
|
|
ne mogu da verujem...
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 12:44
Poruka
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 13:01
Poruka
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 13:19
Poruka
|
|
|
Meni je ovaj drugi sa disko bolom i sharom skroz dobar, onaj prvi je ... malo mnogo naivan
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 13:26
Poruka
|
|
|
Taj sa kuglom je meni VR'. Da je pobedio, ja se ne bi' bunio.
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 13:27
Poruka
|
|
|
http://www.petitiononline.com/esc2008s/petition.html
Online peticija upucena Odboru Pesme Evrovizije! |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 14:47
Poruka
|
|
|
Sva tri znaka su izrazito losa.
Disko kugla jos ok, da je festival Disc jockey-a ali nije. Ali kazem sebi to je Srbija. |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 14:57
Poruka
|
|
|
Sva tri znaka su izrazito losa. Disko kugla jos ok, da je festival Disc jockey-a ali nije. Ali kazem sebi to je Srbija. Ideja sa disko kuglom je skroz ok, ali samo kao ideja - realizacija losa. Osim toga ne vidim zasto nebi mogla disko kugla sa motivom pirotskog cilima da bude motiv eurosonga?!?! Pa na eurosongu ima svega - od etna do diska! |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:08
Poruka
|
|
|
ne znam da li je "bljuvotina" dovoljno jaka rec
"rupa na dnu" ??? da nije tragicno ubio bih se od smejanja a cuo sam komentar da je su mahom svi radovi koji su pristigli, uradjeni amaterski... Ovu poruku je izmenio totaloverride: Oct 2 2007, 15:12 |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:26
Poruka
|
|
|
Disko kugla jos ok, da je festival Disc jockey-a ali nije. Osim toga ne vidim zasto nebi mogla disko kugla sa motivom pirotskog cilima da bude motiv eurosonga?!?! Pa na eurosongu ima svega - od etna do diska! Ni ja ne vidim zašto ne bi mogla. Disko kugla se koristi i tamo gde nema DJ-a, i tamo gde se svira uživo, i tamo gde se pusti zika sa kasete (!)... Disko kugla je vezana za muziku a ne isključivo za didžejing. To što se zove "disko" kugla ne znači da ide isključivo uz disko muziku, nego uz diskoteku a to što se to zove "diskoteka" ne znači da se tamo pušta i sluša isključivo disko muzika. |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 25 Datum reg.: 8-October 05 Član broj: 1,912 |
evo naseg dizajna za scenu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:41
Poruka
|
|
|
JEL SE TO NEKO SALI SA NAMA?
Znak ce se skroz uklopiti naravno ako nam voditelji budu CECA I SEJO. Nije kriv taj ko je uradio znak sto jadan nema osecaj za nista i sto nema veze sa nicim ali koji kulturno- vaspitno- obrazovani i intelektualni nivo ili podnivo moras da budes pa da kazes DA,to je to? Zar je to sve sto imamo da pokazemo svetu? ZAR JE SRBIJA SAMO JEDNA VELIKA GUCA KOJA SMRDI NA RAKIJU? |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:45
Poruka
|
|
|
@ starwars freske
WTF?! |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:53
Poruka
|
|
|
1. od tri nagradjena rada samo prvi prezivljava test smanjenja
2. od tri nagradjena rada samo treci ima kakvo-takvo platicno resenje 3. od tri nagradjena rada nijedan ne prolazi "crno-beli test" 4. drugi lici na ulaznicu za tehno-party, uopste nije logotip 5. treci nagradjeni rad nema nikakvog smisla, ma koliko se trudio da povezem elemente nekom pricom - ne ide 6. .... |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 15:56
Poruka
|
|
|
Teme o Evroviziji i logotipu su spojene. Ko sledeći otvori novu temu o ovome dobija nagradni odmor od Zone.
|
|
|
|
|
Oct 2 2007, 16:21
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 25 Datum reg.: 8-October 05 Član broj: 1,912 |
|
|
|
|
Oct 2 2007, 16:22
Poruka
|
|
|
Disko kugla je vezana za muziku a ne isključivo za didžejing. To što se zove "disko" kugla ne znači da ide isključivo uz disko muziku, nego uz diskoteku a to što se to zove "diskoteka" ne znači da se tamo pušta i sluša isključivo disko muzika.
Prijatelju moram te razocarati, disko kugla je nastala za vreme disko kulture , tako da se ne moze vezati za muziku pre tog doba kao i ni za svaku muziku koja je nastala posle. HC, Punk, metal, reggae,klasika, narodnjaci... mislis li da sve to moze da simbolise disko kugla? Svega po malo imas na evroviziji. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 20. June 2013 - 12:33 |