Sve moje urbane fotke :) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Sve moje urbane fotke :) |
![]()
Poruka
|
|
Ne moze lepse sve se potrefilo kako treba to je kad prizoves dobru fotku
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ukratko: odlična.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Hvala druze ![]() Pa to je poklon fotka za posvecenost ![]() Poslednje tri vrhunske. Što se tiče oldtimera, šteta što mu nisi prišao i pitao gospodina da li je zainteresovan za photo session, makar i besplatan. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
@Iksi Lucius
@yagodinac @nox Hvala kolege... Zahvalan sam na kometarima, a drago mi je da vam se fotke dopadaju ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
kadriranje, onako, isecen tocak!? nije nesto, verovatno iz objektivnih razloga. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Pa da, 35mm na kameri a nije bilo prostora za jos jedan korak nazad, tako da sam se potrudio da u datim okolnostima napravim najbolje sto sam umeo... Proveo sam ovde dobrih 10-15min dok se nije namestilo ovako da ove dve kabine na tocku budu uz samu ivicu kadra, a ovaj vagon na sinama bas tu gde jeste. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nije isto seći točak i ruke/noge. A i kod sečenja postoje pravila, vidi ovog ovde, sve posekao ali ipak izgleda dobro jer se sve vidi što treba da se vidi. Biće da je neke škole školuvao.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja koliko vidim tocak je spakovan u savrsen zlatni rez
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pa bash i nije...
Coaster je spakovan u pravilo trecina, ali za ovaj kadar u pogresan presek |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
@yagodinac
@djole_ Napravio sam najbolje sto sam umeo u datim okolnostima... Zlatni rez je tesko pogoditi bez rekadriranja u obradi, a namece se kao dobro resnje, medjutim falilo je prostora da uhvatim samo malo sire od ovoga. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Onaj točak mi se jako dopada. Baš lepo vuče na desno...traži da se pokrene.
Bio bi lep u nekom enterijeru, hodniku npr. Od vrata ka unutra -poziv da se udje unutra. super, super! smem li zamoliti za, nekomercijalno, korišćenje? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^
Hvala drugar ![]() Posalji mail u poruci da tu posaljem fotografiju u punoj rezoluciji ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pre i posle...
http://forum.benchmark.rs/attachment.php?a...mp;d=1484122092 70. ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nebo koje se vidi na fotografiji fotkano na istom mestu za ceo kadar desno, pored toga koristio sam jos jednu fotografiju podeksponiranu za 3 blende sa koje sam uzeo sitne pregorele delove ulicne rasvete...
Pre i posle... http://forum.benchmark.rs/attachment.php?a...mp;d=1484293705 71. ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Trst mi je bas potaman, dozirano kako treba u obradi i lep kadar.
Karadjordje mi je slab, iskreno. Ovo nebo razmazano je nekako ne. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Da da, Trst se bas uklapa u nesto sto se tebi dopada. Kod Karadjordja oblaci nisu hteli na pravu stranu od hrama ka njemu, to bi uz drugaciju obradu bila prava stvar, al kada vec nije onda sam se odlucio za blago apstraktni pristup obradi, i ako znam da je B&W daleko bolje resenje za tu fotku....
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 23. April 2018 - 18:32 |