Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Day After Tomorrow SpeedArt Photoshop cs 5

V
deks007
poruka Jul 11 2012, 22:13
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 31-May 07
Član broj: 11,161

Informacije http://www.youtube.com/watch?v=wEQ0kXgcXgk...eature=youtu.be
Konacan izgled http://photoshopchannel.deviantart.com/art...-cs-5-313973901
Naisao sam na podatke na jednom forumu i mislm da je steta ne pogledati . Pozdrav !
Go to the top of the page

+Quote Post
px325
poruka Jul 12 2012, 05:22
Poruka #2

Datum reg.: 14-February 10
Član broj: 34,436

Izgleda solidno dok se gleda na ju tjubu, ali ja kad vidim ovu konacnu verziju ne znam, nekako mi se ne cini realno, vidi se da su one biljke nalepljene, a i da taksi ne pripada tu, itd. To se meni tako cini sto ne mroa nista da znaci. Poz.

+Quote Post
MachiavelliCro
poruka Jul 12 2012, 18:39
Poruka #3

Datum reg.: 20-November 11
Član broj: 45,818

CITAT (deks007 @ Jul 11 2012, 23:13) *
Informacije http://www.youtube.com/watch?v=wEQ0kXgcXgk...eature=youtu.be
Konacan izgled http://photoshopchannel.deviantart.com/art...-cs-5-313973901
Naisao sam na podatke na jednom forumu i mislm da je steta ne pogledati . Pozdrav !

Po mome mišljenju doista steta ne pogledat za sve one koji žele vidjet kako se manipulacija ili speedart ne rade ,sve greške iz prijašnjih radova su ponovljenje i konačni rezultat izgleda krajnje loše i neuvjerljivo.

Najviše me fascinira autorov pojam inspiracije "ko inspiracija mi je poslužio rad Alexandera Koshelkova" pa sam ja odlučio totalno kopirat njegov koncep i nakon što sam ripovo njegov rad onda ću ispod svog na DA napisat ljudima please do not RIP

Photoshop Speed Art - NY Revenge

Jendina razlika u radovima osim očite razlike u kvaliteti je što jedan ima ,a drugi nema taxi.

Postoji toliko mogučnosti da se napravi postapokaliptični manip npr moogao je srušiti kip slobode pa nešto na tu foru ili srušit neki most,poplava.....

+Quote Post
px325
poruka Jul 12 2012, 22:27
Poruka #4

Jedno pitanje, posto pise ,,Speed Art'' , mene interesuje da li vi koji to radite, stvarno ovako brzo ubacujete stvari, brisete, farbate, itd., ili radite polako, pa kasnije preko nekih programa ubrzate sve to? Mislim, mozda je glupo pitanje, ali bas me interesuje biggrin.gif

+Quote Post
deks007
poruka Jul 13 2012, 17:18
Poruka #5

Datum reg.: 31-May 07
Član broj: 11,161

Ne radim to ali mislim da je nemoguce tako brzo raditi , vec se snimak naknadno ubrza . Pozdrav !

+Quote Post
px325
poruka Jul 13 2012, 23:42
Poruka #6

Ne znam da li si upravu, ali ako jesi, koja fora onda da se ovo zove speed art? Nekako taj speed art dozivljavam kao da je ovo sve radjeno tako brzo, a ako nije, onda blah, nista narocito, obicna foto montaza.

+Quote Post
MachiavelliCro
poruka Jul 14 2012, 09:33
Poruka #7

Datum reg.: 20-November 11
Član broj: 45,818

CITAT (px325 @ Jul 14 2012, 00:42) *
Ne znam da li si upravu, ali ako jesi, koja fora onda da se ovo zove speed art? Nekako taj speed art dozivljavam kao da je ovo sve radjeno tako brzo, a ako nije, onda blah, nista narocito, obicna foto montaza.

Rad se ubrzava najčešće u Camtasia Studiju koji koliko sam upoznat dozvoljava 999% ubrzanje tako da rad koji u realnom vremenu traje 3-4h ubrza u 6-7 min videa zove se speed art jer doista moraš brzo radit i da napraviš neku složenu konpoziciju u Photoshopu za tako malo vremena ,ja se osobno nikad nisam oprobao u snimanju sebe kako radim a kamoli speed artu ne smatram se dovoljno dobrim jer ipak se manipulacijama aktivno bavim oko godinu dana i meni treba nekih 10 sati da napravim nešto ,a i picajzla sam pa lickam rad smile.gif

+Quote Post
px325
poruka Jul 14 2012, 10:39
Poruka #8

Al onda u principu ti mozes raditi 2 dana, ubrzas i to ti je to. Znaci ovo je samo prezentacija tvog rada ubrzana. Malo mi onda nepprirodno da se zove speed art a radjeno toliko vreme. Al ok, valjda se svidja ono ko ga je uspostavio kao stil.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 12:14

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.