Kartica za Pay Pal, Pay Pal |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kartica za Pay Pal, Pay Pal |
Mar 16 2011, 02:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 14 Datum reg.: 28-February 10 Član broj: 34,656 |
Izvinjavam se unapred jer je bilo dosta govora o tome.
Imam Visa Internet karticu Vojvodjanske banke,prijavio sam se na BiH ali nece.Pay Pal je uveo novi ostriji sistem kontrole iz koje je drzave kartica. Molim vas da li je neko skoro uzeo karticu koju vrstu kartice i kod koje banke i da se uspesno prijavio na Pay Pal. To mi treba za neku kupovinu a ne mora da ima mogucnost da mi neko preko nje placa iz inostranstva. Molim neka mi objasni ovde ili na PP. Unapred hvala! Pozdrav svima! |
|
|
|
Mar 16 2011, 08:42
Poruka
|
|
|
Banca Intesa, radi bez problema, prezadovoljan sam.
|
|
|
|
|
Mar 16 2011, 11:17
Poruka
|
|
|
Koju karticu imas:VISA ili neku drugu? Pozdrav! |
|
|
|
Mar 16 2011, 12:13
Poruka
|
|
|
U Srbiji od internet kartica samo Inteza (to ti je Visa)
http://www.bancaintesabeograd.com/code/navigate.aspx?Id=451 |
|
|
|
|
Mar 16 2011, 14:18
Poruka
|
|
|
Trenutno mislim da je nemoguce da se verifikuje paypal sa katicom iz Srbije...
Proveravaju brojeve kartica i cim vide da dolazi is Srbije odbijaju je... Ja probao sa Intesa Visom i ne radi... Resenje, Visa koja nije iz Srbije |
|
|
|
|
Mar 16 2011, 15:14
Poruka
|
|
|
Mozda Intesine VISE od ranije prolaze? Nije mi jasno otkuda oprecnih misljenja? Molim,da li je neko skoro uzeo VISU kod intese i da li se uspesno prijavio na PayPal. Pozdrav!! |
|
|
|
Mar 17 2011, 00:03
Poruka
|
|
|
Najbolje da sacekas da udjemo u PayPal (navodno ove godine) ili koristis Google Checkout ili Moneybookers. Ako to nije opcija onda definitivno postoji opcija placanja direktno karticom, ako i to ne postoji onda stari dobri wire transfer.
|
|
|
|
|
Mar 17 2011, 03:13
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 181 Datum reg.: 20-January 09 Lokacija: Budva Član broj: 26,895 |
Hypo Alpe Adria Banka u Crnoj Gori, Visa Electron. Registrovao se kao da sam iz Hrvatske. Ne znam da li i vi imate u banku u Srbiji, pogledni... Srećno.
|
|
|
|
Mar 17 2011, 10:06
Poruka
|
|
|
Trenutno mislim da je nemoguce da se verifikuje paypal sa katicom iz Srbije... Proveravaju brojeve kartica i cim vide da dolazi is Srbije odbijaju je... Ja probao sa Intesa Visom i ne radi... Resenje, Visa koja nije iz Srbije otkud takva informacija? ja sam pre 20 dana zamenio internet visa karticu (intezina) i bez problema je registrovana na paypalu. njihove kartice se i verovatno ne vode da su izdate u Srbiji. verovatno da rade sa svojom centralom u italiji ili nesto sl. nije ni bitno bitno je da njihove kartice rade sa paypalom iz Srbije! PS kad kazes intezina Visa nisi definisao koja kartica, internet, debitna, kreditna??? |
|
|
|
|
Mar 17 2011, 15:08
Poruka
|
|
|
i meni radi ta intesina net kartica
registrovao se na hrvatsku, a pod state stavio srbija, i grad beograd. i sve radi kako treba |
|
|
|
|
Mar 18 2011, 18:48
Poruka
|
|
|
Znaci najbolja je Intesina Visa Internet kartica.Ne sumnjam u to,hvala vam na sugestijama.
Uzecu je,uostalom videcu sta ce ispasti u vezi prijave na PayPal. Pozdrav! |
|
|
|
Mar 19 2011, 01:37
Poruka
|
|
|
Da li se preko PayPal-a moze pored klasicnog onlineshop-a uplatiti novac nekoj firmi u inostranstvu koja ima racun u banci,na kucnu adresu ili sl.
Da li se takve usluge naplacuju i koliko. Hvala unapred! Pozdrav! |
|
|
|
Mar 19 2011, 10:17
Poruka
|
|
|
Ako doticna firma ima PayPal account, onda moze. Ne verujem da se usluga naplacuje.
|
|
|
|
|
Apr 4 2011, 08:25
Poruka
|
|
|
Meni u petak ukinuli nalog na PayPal iz "sigurnosnih razloga"
For the safety and security of the PayPal network, we often review accounts for potential risks. After reviewing your account, we have decided to close it because of security issues. We are making every effort to minimize any disruption to your business. Jel neko imao slicna iskustva??? Kartica je Intesa Master!!! |
|
|
|
|
Apr 20 2011, 07:08
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 0 Datum reg.: 22-April 09 Član broj: 29,337 |
Ukoliko je nekome sa teritorije Srbije potrebno, ja mu mogu vrsiti placanje putem paypala a on meni novac na ruke, putem PostNeta i sl. Sve se resi za maksimalno par sati.
Ne uzimam proviziju niti zaradjujem na tome a novac i onako podizem sa PayPal racuna. Znam kakav je problem vrsiti placanje i koliko sam se ja maltretirao svojevremeno dok nisam nasao resenje da mogu placati i podizati novac (obzirom da radim preko interneta a sav normalan svet forsira PayPal). |
|
|
|
Apr 20 2011, 09:22
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 20 2011, 10:18
Poruka
|
|
|
I ja sam izvadio Intesinu Visa Internet karticu bas sa tim razlogom da se registrujem na Pay Pal-u ali nisam uspeo. Ali posle ovog sto sam procitao ovde sad mi je sve jasnije. Izgleda da su skontali da se ljudi registruju na adrese po republikama u komsiluku a sa karticom banke iz Srbije.
|
|
|
|
|
Apr 20 2011, 10:18
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 23 2011, 15:33
Poruka
|
|
|
Uzeo sam Intesinu Internet karticu i prijavio sam se na PAY PAL,drzava Hrvatska i to je proslo.
Medjutim sada traze da ponovim kod sa kartice sa 4 digit a moj kod je trocifreni,da bi skinuli 1 i nesto dolara za proveru. Unosio sam trocifreni kod,zatim pokusao sa cetiri zadnja broja na kartici ali nikako ne ide. Kazu da je kartica iz neodobrene drzave za Pay Pal. Molim za odgovor da li nesto gresim ili stvarno ne dozvoljavaju. Hvala unapred! Pozdrav |
|
|
|
Apr 23 2011, 19:15
Poruka
|
|
|
Deluje glupo, ali da li si izabrao dobru vrstu kartice? Visa/Master imaju 3-cifreni CVV a Amex 4-cifreni.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 10:06 |