Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Промбелм са мешом, Illustrator

V
ARMO
poruka Dec 11 2009, 15:13
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 28-October 06
Član broj: 7,023

Почео сам пре пар дана да радим са мешом и одмах ми је искрснуо проблем. Радио сам како је то урађено у овом туторијалу, али када сам покушао данас да урадим поново, када хоћу пипетом да одаберем боју за селектовану тачку, пипета одабере не боју која је иза тачке, већ боју саме тачке а то је увек нека наранџаста. Та наранџаста је заправо боја целокупног меша, линија, тачки, ручица тачки, тако да заправо морам да кликнем мало порад тачке како бих изабрао боју са слике. Ово се понекад дешава понекад не, мислим да то зависи од слике коју поставим али нисам сигуран. Уколико неко зна у чему је проблем, био бих веома захвалан, пошто је ово јако иритирајуће. Ако неко има неке туторијале за меш нека постави, ових пар што су постављени не раде. Надам се да сам успео да објасним које је проблем. Хвала и поздрав.
Go to the top of the page

+Quote Post
cera
poruka Dec 11 2009, 15:26
Poruka #2

Datum reg.: 14-December 05
Član broj: 2,608

Можда ти се то дешава када не пребациш лејер са мешом у аутлајн.

+Quote Post
ARMO
poruka Dec 11 2009, 15:47
Poruka #3

Datum reg.: 28-October 06
Član broj: 7,023

не, није то.....

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 12:34

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.