Fotka iz studija, ne znam kako drugacije da nazovem temu xD |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Fotka iz studija, ne znam kako drugacije da nazovem temu xD |
Apr 27 2012, 13:38
Poruka
|
|
|
Do sad sam 3-4 puta isao u studio da pomazem ortaku(drzim zilbericu, itd) i svaki put sam uradio par fotki kako bih mogao da vezbam obradu...
![]() Ovo "Dove" sam ubacio cisto iz zezanja, posto mi je ta strana bila previse prazna, pa sam hteo da vidim kako izgleda sa nekim logo-om od neke vece kozmeticke firme Slab sam sa portretima, i sto se tice poza i sto se tice obrade, pa sada polako ucim....znam da moze mnogo bolje, ali cini mi se da je s' obzirom na moje znanje ovo prilicno korektno uradjeno |
|
|
|
|
Apr 27 2012, 16:24
Poruka
|
|
|
Za pocetak ovo ti i nije bas toliko lose...nego kad si imao toliko prostora sto joj osakati ovako rame?
|
|
|
|
|
Apr 27 2012, 17:36
Poruka
|
|
|
ovo je crop...ima celo rame...original mi se nije svideo, pa sam pokusavao da uradim sto bolji crop, probao sam sa ramenom, ali mi nekako ovako bilo bolje...videcu da uradim sa ramenom, pa cu postaviti
|
|
|
|
|
Apr 27 2012, 22:47
Poruka
|
|
|
Još jedan glas za levo krilo
|
|
|
|
|
Apr 27 2012, 23:44
Poruka
|
|
|
ide jedan OGROMAN detalj: šta joj nije u radu sa očima?
Odnosno, što si to zeznuo? |
|
|
|
|
Apr 28 2012, 22:06
Poruka
|
|
|
hmm...ne razumem na sta mislis....malo sam dodao smart sharpen
|
|
|
|
|
Apr 28 2012, 23:01
Poruka
|
|
|
njeno desno oko deluje zatovrenije, sad - dal zbog sminke, ili zato zasita jeste zatvorenije (ili zbog kombinacije oba), ne znam, tek deluju neskladno.
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 08:47
Poruka
|
|
|
Jeste zatvorenije...ja sam pokusao sto vise da joj "otvorim" to oko u PS-u, mada nisam uspeo da ga otvorim da izgleda kao levo
|
|
|
|
|
Apr 29 2012, 09:31
Poruka
|
|
|
Obrada nije losa za pocetak, ali, ima i puno propusta.
- obrati paznju na boju koze ramena, lica i dela koji je u senci saka. Sve tri nijanse se razlikuju i to dosta - nesto si ipak tumbao sa ocima i ako ne priznajes - Podocnjaci treba da budu malo bolje doterani. - ja bih malcice preoblikovao oblik ramena, ovo njeno desno mi deluje presiroko (levo pocinje da se spusta mnogo ranije) - treba jos malo dodge/burn na sakama da se odradi, malo mi je taj deo "ravan" + devojka je lepa + sminka je dobra + svetlo je fino (mada mi i ovo desno rame deluje previse "ravno"). ja bih je jos malo pomerio u levo, kad vec seces rame, da onda to bude odlucnije |
|
|
|
|
Apr 29 2012, 22:35
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 320 Datum reg.: 4-September 09 Član broj: 31,590 |
ma nije nista cackao na ocima nego je tako ispalo (desavalo se i meni jerbo ej moj studio). ono nemanja sto fali ovde to je sencenje i jednakost boje koze svuda a to ti ej miljko rekao, covek zna kako treba obraditi fotku za stok i zato ga poslusaj, spusti ovo njeno desno rame i skini prokletu reklamu za dove pliz.
ps imas magenta previse u senci ispod njenih ruku a iznad grudi pps javi mi se da ti posaljem ako nemas fomule za boju koze da imas kao smernicu |
|
|
|
Apr 30 2012, 18:22
Poruka
|
|
|
Hvala svima na savetima
Vule...ja sam pokusao da izjednacim kozu sto vise, ali izgleda da nisam uspeo... hahhha...ma reklamu stavio bezveze, skinucu za 5min...poslao si mi te formule za kozu, ja sam nesto cackao, mada izgleda da nisam ubo kako treba |
|
|
|
|
May 1 2012, 17:59
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 320 Datum reg.: 4-September 09 Član broj: 31,590 |
maskiras svaki deo koze posebno
|