[PhotoBattle] "Food, food, glorious food", >>REZULTATI<< |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[PhotoBattle] "Food, food, glorious food", >>REZULTATI<< |
![]()
Poruka
|
|
Pobednik na temu "Food, food, glorious food" je:
![]() metabo / Olympus OM-D E-M5 / 27 poena Ostali ucesnici: ![]() puckons / Canon 600D / 25 poena ![]() Pexus / Canon 550D / 14 poena ![]() istankov / 13 poena ![]() nesa-seve / Nikon D100 / 2 poena CITAT Fotografije su postavljene u GALERIJU Glasanje traje do 2. Marta. Sve u vezi sa pravilima glasanja mozete procitati u TEMI O PRAVILIMA Srecno! CITAT Posle male pauze, nastavljamo dalje...
Nova tema je dakle 'rana, 'rana, prelepa 'rana.... Prijem fotografija traje do 18. Februara Sva pravila u vezi sa slanjem fotografija mozete procitati u TEMI O PRAVILIMA Prijatno! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Bambi igramo li se u ovom krugu?
Ja poslao |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
bump
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
fotografija broj 5 - 5 poena
fotografija broj 4 - 3 poena fotografija broj 1 - 1 poen |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
fotografija broj 5 - 5 poena
fotografija broj 4 - 3 poena fotografija broj 1 - 1 poen |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
fotografija broj 1 - 5 poena
fotografija broj 5 - 3 poena fotografija broj 3 - 1 poen |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
fotografija broj 5 - 3 poena fotografija broj 4 - 1 poen |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
F1 - 5
F3 - 3 F4 - 1 Prijatno ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Фотографија 5 - 5 поена
Фотографија 4 - 3 поена Фотографија 3 - 1 поен |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
fotografija broj 3 - 3 poena fotografija broj 5 - 1 poen |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
f1 - 5
f4 - 3 f2 - 1 |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Фотографија 3 - 5 поена
Фотографија 5 - 3 поена Фотографија 2 - 1 поен |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
bump!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Zahvaljujem svima na glasovima, a posebno kolegi puckonsu jer svojim glasovima direktno uticao na pobednika
![]() U prošlom ciklusu sam pokušao da ukažem da nedostatak pravila u delu o "obaveznosti" glasanja učesnika baš zbog ovakve situacije, ali nisam naišao na razumevanje urednika. U skladu sa tim sam i apstinirao od glasanja u ovom ciklusu. Meni lično se puckonsova fotografija najviše dopala tako da je ona, za mene, bolje plasirana i puno više odgovara (pretpostavljam) očekivanim fotografijama postavljača/pobednika iz prošlog ciklusa. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
^ja ne kontam, hteo si da bude obavezno da svi ucesnici glasaju, a onda si ipak odlucio da ne glasas sad? Ja sam rekao da bi bilo POZELJNO da svi ucesnici glasaju, ali ja puskom nikog necu terati....i dalje ne shvatam sta je tu lose, ljudi glasaju za ono sto misle da valja, a skroz je nebitno ko su glasaci....eto, puckons je mogao da se pravi blesav i ne glasa, ili da da 5 poena nekom drugom, pa nije to uradio. A ti si iz nekog vrlo cudnog principia odlucio da ne glasas.....
A onda jos pises kako ti se zapravo vise dopala njegova fotografija, i pritom vidis da je njegov glas direktno odlucuje ko ce da pobedi, ali si ipak odlucio da ne glasas? Da zaista iskreno to mislis, ne bi pustio da ostane na tome i pobedis za 2 poena, nego bi glasao za njega. Jednostavno nisi dosledan. Mislim, cestitam na pobedi, po meni sasvim zasluzeno, ali logika iza ovoga mi nije jasna. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Čestitke pobjedniku, iako je bilo (standardno) malo fotografija, sve su bile zanimljive. U zadnje vrijeme i na ovom dijelu foruma ima dosta negativne energije a premalo fotografija, što je stvarno šteta, jer ovo je idealno mjesto da svako izloži svoje znanje i ideju, pa nek najbolji pobijedi.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mikri, sve što sam imao da kažem sam rekao i ne bih ni u kakve polemike.
Mi smo fotografi i crtamo svetlom, ali vidim da je potrebno crtati i olovkom: Moj predlog je da se u pravila uvede i obaveza glasanja učesnika da ne bi dolazili u situaciju da neko svojim neučestvovanjem direktno utiče da rezultat jer na taj način od konkurenata dobija glasove, a on konkurentima ne daje glasove. Ja naravno nisam znao čija je koja fotografija do objavljivanja rezultata tako da nisam ni mogao znati da je drugoplasirana fotografija delo autora koji je mojoj fotografiji dao maksimalni broj poena. Svojim neglasanjem sam imao samo input bez outputa ![]() Da sam glasao, svakako ne bih glasao po redu koji meni više odgovara ili ne odgovara nego po ukusu, što uvek i radim. Zahvaljujem na čestitkama! |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 7. December 2019 - 02:05 |