test faza, prve slike po "daylight-u" |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
test faza, prve slike po "daylight-u" |
Dec 19 2007, 07:15
Poruka
|
|
|
slikano pre posla u jutarnjim časovima. uslovi su bili sivi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Dec 19 2007, 08:43
Poruka
|
|
|
Bas sam cekao tvoje fotke
Svidjaju mi se prva i pretposlednja, ostale onako. Neka je sa srecom i sto pre da ga otplatis. Poz |
|
|
|
|
Dec 19 2007, 10:21
Poruka
|
|
|
druga i peta mi se bas svidjaju .. ma jel to pao novi aparat .. vidim u exif podacima Canon 400 D ?
pa nek je sa srecom ... pozdrav |
|
|
|
|
Dec 19 2007, 11:17
Poruka
|
|
|
Cim se prva pojavila na mom monitoru, ukapirao sam da je nesto drugacije. 1. Nije velika korekcija u PS (ako je uopste i bilo) i drugo... sve ostalo. Otvorim exif i imam sta da vidim
E, pa druze Jaguare, u zdravlju te sluzio. I da sto pre svetlo dana na tvom aparatu ugleda i neki "L". O fotkama: Prva mi se najvise svidja. Dobra mi je paralela tih nasumicnih plodova sa nasumicno upaljenim svetlima u zgradi. Druga je dobra. Dobra saturacija te crvene. Sta je to? Treca treba da bude BW, sa jacim kontrastom i mozda bi bolje legao uspravan kadar. Veliki je visak sa leve strane, a vise bih voleo da vidim i duzi niz ovih terasa. Nije losa Najmanje mi se svidja cetvrta. Tu za mene nema interesantnog. Na petoj je tesan kadar, sto bi ti rekao, mozemo mi mnogo bolje. Poslednja je klasicna probna tipa: Nemam sta sad da slikam, ma sad cu da skljocnem kroz prozor. Ne znaci da je lose, nego nema nicega u tom vidiku. Znas kako se vec kaze. To je samo moje misljenje i nije ni slucajno tako i nikako drugacije. Ajde sto pre u setnju ili voznju bajkom pa da vidimo sta ce preteci iz toga. I jedna moja preporuka: Kupi vecu karticu i slikaj RAW (ako vec nisi). Ja sam u pocetku (kad sam kupio dslr) mislio "ma sta ce mi RAW", dok nisam poceo, a od onda sam neizlecivi zavisnik, a HDD na kompu nikada nece biti dovoljno veliki. |
|
|
|
|
Dec 19 2007, 15:12
Poruka
|
|
|
CITAT slikano pre posla u jutarnjim časovima. uslovi su bili sivi i više je ovo test. Dzaguare... Fotkaj ( dobro ti ide ), opusti se i uzivaj.Pusti testove dokonima i "uzimacima para na foru ". |
|
|
|
|
Dec 19 2007, 21:41
Poruka
|
|
|
Bas sam cekao tvoje fotke Svidjaju mi se prva i pretposlednja, ostale onako. Neka je sa srecom i sto pre da ga otplatis. Poz hvala druga i peta mi se bas svidjaju .. ma jel to pao novi aparat .. vidim u exif podacima Canon 400 D ? pa nek je sa srecom ... pozdrav ma... jeste -napokon! baš sam prezadovoljan. Cim se prva pojavila na mom monitoru, ukapirao sam da je nesto drugacije. 1. Nije velika korekcija u PS (ako je uopste i bilo) i drugo... sve ostalo. Otvorim exif i imam sta da vidim E, pa druze Jaguare, u zdravlju te sluzio. I da sto pre svetlo dana na tvom aparatu ugleda i neki "L". O fotkama: Prva mi se najvise svidja. Dobra mi je paralela tih nasumicnih plodova sa nasumicno upaljenim svetlima u zgradi. Druga je dobra. Dobra saturacija te crvene. Sta je to? Treca treba da bude BW, sa jacim kontrastom i mozda bi bolje legao uspravan kadar. Veliki je visak sa leve strane, a vise bih voleo da vidim i duzi niz ovih terasa. Nije losa Najmanje mi se svidja cetvrta. Tu za mene nema interesantnog. Na petoj je tesan kadar, sto bi ti rekao, mozemo mi mnogo bolje. Poslednja je klasicna probna tipa: Nemam sta sad da slikam, ma sad cu da skljocnem kroz prozor. Ne znaci da je lose, nego nema nicega u tom vidiku. Znas kako se vec kaze. To je samo moje misljenje i nije ni slucajno tako i nikako drugacije. Ajde sto pre u setnju ili voznju bajkom pa da vidimo sta ce preteci iz toga. I jedna moja preporuka: Kupi vecu karticu i slikaj RAW (ako vec nisi). Ja sam u pocetku (kad sam kupio dslr) mislio "ma sta ce mi RAW", dok nisam poceo, a od onda sam neizlecivi zavisnik, a HDD na kompu nikada nece biti dovoljno veliki. bilo je peglanja, ali više je to fajtanje onako u hodu -bez naglih i brih pokreta (opušteno) hvala, hvala druga fotka je umetnost na ulici. neko je slikao po onim metalnim ogradama koje služe da se gradilište obezbedi. ima ih raznih, meni se ova svidela. u pravu si za petu. sve što je duže gledam fali mi širine. što se tiče šetnje, to stoji, ali vožnja bajsa to nikako ne stoji dok ne otopli. vidim ja voze ljudi po ovom vremenu, ali ja stvarno ne mogu. mnogo je hladno, a baš mi se vozi bajs slikao sam u raw-u i kada sam je otvorio u fotoćopu našao sam se u čudu koliko opcija ima za ovo ili ono Dzaguare... Fotkaj ( dobro ti ide ), opusti se i uzivaj.Pusti testove dokonima i "uzimacima para na foru ". možda se nisam dobro izrazio, više je to proba. to je bio prvo jutro da sam slikao i nisam znao kako će sve to da ispadne, pa sam zbog toga napisao test. hvala svima još jednom! Uneli ste poruku sa više smajlija nego što je dozvoljeno. Molimo vas da smanjite broj smajlija |
|
|
|
|
Dec 20 2007, 00:48
Poruka
|
|
|
cestitam novi aparat. da te u sreci sluzi! od ovih mi je prva najbolja, u stvari najubedljivija posto nekako bas izgleda plasticno na drugi i kasnije poglede.
|
|
|
|
|
Dec 20 2007, 02:28
Poruka
|
|
|
Ma ovde oma vidis da je nova makina
Najbolja mi prva fotka.Aj srecno. |
|
|
|
|
Dec 20 2007, 07:05
Poruka
|
|
|
hvala momcovi!
|
|
|
|
|
Dec 20 2007, 08:38
Poruka
|
|
|
Peta mi je tako legla jutros da ti ne mogu opisati!!! Ali ni druga me nije ostavila ravnodušnim. Imaš jako lepih radova. Svaka čast!
Ciga: "Jaguar, februar,mart ..." |
|
|
|
|
Dec 20 2007, 09:31
Poruka
|
|
|
400 mu dabrova Darkvuda!
U zdravlju ga arčio. Poslednja mi je najboljša. |
|
|
|
|
Dec 20 2007, 12:38
Poruka
|
|
|
odlicnooooo drugaa po mom meraku bravo CAREE
|
|
|
|
|
Dec 20 2007, 14:00
Poruka
|
|
|
|
|
Dec 21 2007, 21:35
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 33 Datum reg.: 30-August 07 Član broj: 13,941 |
opa, puno srece sa novim aparatom, mislim da si ga definitivno zasluzio svojim dosadasnjim ixus fotkama
|
|
|
|
Dec 21 2007, 22:30
Poruka
|
|
|
opa, puno srece sa novim aparatom, mislim da si ga definitivno zasluzio svojim dosadasnjim ixus fotkama oo, hvala! |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 18. June 2013 - 07:39 |