Kako napraviti u illustratoru?, blend tool? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kako napraviti u illustratoru?, blend tool? |
Feb 2 2011, 20:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 5 Datum reg.: 30-March 09 Član broj: 28,934 |
Kako napraviti u illustratoru cs3 da se iza slike rasipa vise istih takvih slika... Npr kao da gledamo neki casopis tj. naslovnu stranu a iza njega se u nekoj kosoj liniji nalaze isti takvi casopisi a vide se samo po malo... Nadam se da ce neko razumjeti na sta mislim i odgovoriti mi moze li to da se napravu u illustratoru.
Pozdrav. |
|
|
|
Feb 2 2011, 20:53
Poruka
|
|
|
Ili sa blend toolom ili fizički kopiraš strane i pomeraš ih po toj osi.
Ovo nije za "Grafički dizajn", ide u "Vektorsku grafiku". |
|
|
|
|
Feb 2 2011, 21:01
Poruka
|
|
|
Blend tool nece da "radi" kad je jpg u pitanju... Kad napravim par pravouganika i probam sa njima radi ali sa jpg slikama nece?
Moglo bi to sa kopiranjem ali ako hocu po malo izvijenu liniju tj. slike tesko bi to islo... Da ne zna neko sta treba da uradim da blend tool prihvati jpg inace kao da ne registruje slike opste... Izvinjavam se zbog pitanja postavljenog na pogresnom mjestu, rijetko sam na forumu pa se ne snalazim bas, pa bih zamolio administratora da premjesti temu... |
|
|
|
Feb 2 2011, 21:48
Poruka
|
|
|
selektujes taj objekat, ctrl+c, zatim ctrl+b (ovo ti je shortcut za kopiranje selektovanog objekta, a da pritom kopiju baci iza originala) i onda samo rotiraj. To je to...
|
|
|
|
|
Feb 3 2011, 12:50
Poruka
|
|
|
Mislio sam da postoji neko resenje da se to samo namjesti, ali kad ne moze onda cu da rotiram rucno...
Zahvaljujem na odgovorima, pozdrav. |
|
|
|
Feb 4 2011, 14:02
Poruka
|
|
|
pa imas i da odaveres za koliko stepeni zelis da rotiras. Window>Transform i videces Rotate u donem levom uglu...
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 13:23 |