Avalski toranj |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Avalski toranj |
Feb 10 2012, 11:40
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 143 Datum reg.: 12-November 08 Lokacija: Beli potok Član broj: 25,218 |
Evo kako izgleda toranj na Avali ovih dana...
1. ![]() 2. ![]() a kako je izgledao pre par meseci ![]() Naravno komentari, kritike i sve ostalo prihvatam jer smatram da jedino tako mogu nesto nauciti. |
|
|
|
Feb 10 2012, 15:48
Poruka
|
|
|
druga ti je najuspelija. Prva ima previse prostora dole, mislim da bi u kvadratnom kropu bila mnogo bolja.
Pazi kad radis shadows/highlights jer su ti istracali "halo"-i na trecoj. |
|
|
|
|
Feb 10 2012, 21:11
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 143 Datum reg.: 12-November 08 Lokacija: Beli potok Član broj: 25,218 |
Na prvoj sam hteo da uhvatim deo puta koji vodi do moje osnovne skole, a trecu sam radio na poslu, na nekom losijem monitoru i te sada vidim halo-e.
Evo jos jedne sa iste pozicije kao na trecoj, samo par meseci kasnije.
|
|
|
|
Feb 10 2012, 23:58
Poruka
|
|
|
Vidi prva ima potencijala, samo da si se popoeo na bankinu desno (radi boljeg kadra), ali ono sto je jos bitnije bio si blizu necem neobicnom, samo da si imao neki jaci zum objektiv i da iskoristis oblake kod stuba tornja i da ga uslikas samog u krupnom planu, kao da "raste" iz nicega (oblaka). Bilo bi efektno.
Ostalo ti je Jo napomenuo, a na drugoj si preterao sa kontrastom.Poz. |
|
|
|
|
Feb 13 2012, 09:02
Poruka
|
|
|
Da sam otisao jos desno onda bi ispalo da toranj raste iz najvise jelke koja je sada desno od njega, a ja bih upao u sneg koji je pokrio divlju kupinu, pa se ne bih bas lepo proveo.
Slazem se da mi je falio jaci zoom objektiv, ali kada to budem pazario odoh na drugo mesto odakle se rast tornja iz magle mnogo bolje vidi, pogotovo kada je svetlo na istom upaljeno. Kontrast mozda jeste malo jaci, ali mi je sa slabijim kontrastom sve delovalo bledunjavo, tako da sam se ipak odlucio za ovu varijantu. Hvala puno na komentaru. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 09:52 |