Chill... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Chill... |
Dec 1 2011, 09:20
Poruka
|
|
|
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6.
|
|
|
|
|
Dec 1 2011, 11:31
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 9 Datum reg.: 22-August 11 Lokacija: Beograd Član broj: 44,758 |
Pozdrav!Odmah da se ogradim,nisam baš neki vrsni poznavalac.Elem,sviđaju mi se prva i četvrta fotografija.Mada,mislim da na prvoj pažnju odvlači predmet koji se nalazi u pozadini (meni liči na neku gumu).Toliko od mene.
|
|
|
|
Dec 1 2011, 15:04
Poruka
|
|
|
Pozdrav!Odmah da se ogradim,nisam baš neki vrsni poznavalac.Elem,sviđaju mi se prva i četvrta fotografija.Mada,mislim da na prvoj pažnju odvlači predmet koji se nalazi u pozadini (meni liči na neku gumu).Toliko od mene. e hvala na komentaru Pazi kada nisam ni izvalio da je guma u pozadini |
|
|
|
|
Dec 1 2011, 18:30
Poruka
|
|
|
meni odvlaci paznju ova belina oko fotografije. Al nemoj se nervirati. Meni je lako odvuci paznju.
|
|
|
|
|
Dec 2 2011, 07:35
Poruka
|
|
|
...mislim da na prvoj pažnju odvlači predmet koji se nalazi u pozadini (meni liči na neku gumu).Toliko od mene. ... Pazi kada nisam ni izvalio da je guma u pozadini Meni paznju odvlaci letva u gumi... Salim se naravno, sta ce ti ove ovce u portretima i studijskoj fotografiji Poslednji portret je interesantan ali bilo bi puno bolje da je jace izolovan od pozadine, a i obrada ti nije bas jaca strana. |
|
|
|
|
Dec 2 2011, 09:55
Poruka
|
|
|
Meni paznju odvlaci letva u gumi... Salim se naravno, sta ce ti ove ovce u portretima i studijskoj fotografiji Poslednji portret je interesantan ali bilo bi puno bolje da je jace izolovan od pozadine, a i obrada ti nije bas jaca strana. Ovce, pa tako su lepo ispozirale, da sam odmah portret u njima video Obrada ide, ali oko seta Hvala na sugestiji |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 07:18 |