Pomoc oko texta... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Pomoc oko texta... |
Nov 8 2005, 23:20
Poruka
|
|
|
Pozdrav svima!
Ne zalazim bas u ove krajeve zone, ali muka me natera Radim neku animaciju u flashu i sad mi treba malo programiranja, pa ako ima neko ko bi mogao da mi napise skript (for free). U pitanju je pojavljivanje teksta kao da se upravo ispisuje ručno, ali da se pojavljuje u finalnoj animaciji, tako da se isti tekst moze menjati jednostavnim upisivanjem u odredjeno polje. Verovatno je bilo reči o ovome, ali sam malo kratak sa vremenom da pregledam sve u nazad, pa ako bi neko bio ljubazan da me uputi na neki tut ili da mi baci skript. Nadam se da ste razumeli sta mi treba. Tnx |
|
|
|
|
Nov 9 2005, 00:12
Poruka
|
|
|
previshe trazish. da zalazish u ove krajeve zone znao bi kolika je muka napraviti neshto tako (ako je uopshte i moguce).
|
|
|
|
|
Nov 9 2005, 00:22
Poruka
|
|
|
određeni član Grupa: Urednici Poruke: 2,628 Datum reg.: 6-February 05 Lokacija: orion Član broj: 227 |
pa moguće je... ali ipak treba izanimirati ispis svakog karaktera posebno kao zasebne mc-je. ostatak može da se programira. mislim, može i prvi deo ali bi bio mazohizam...
|
|
|
|
Nov 9 2005, 01:34
Poruka
|
|
|
kako god da okrenesh ovo je cist mazohizam
|
|
|
|
|
Nov 9 2005, 05:58
Poruka
|
|
|
^ totalni... uh...
@PIXEL Pa zar nije logicno da ne moze skriptom da se simulira ispisivanje? Da bi kod znao za putanje kojima to mora da crta, morao bi da ima bazu za sva slova. E, to je mazohizam. Drugi nacin je predefinisan, odnosno ovo sto je the rekao. Svako slovo je unapred animirano (znaci nema nikakvih brojeva, samo slike |
|
|
|
|
Nov 9 2005, 07:58
Poruka
|
|
|
pa ako njemu nije cim da izanimira sva slova, svi cemo biti na uslozi i baciti 5linija koda koji ce to ispisati.
|
|
|
|
|
Nov 9 2005, 18:20
Poruka
|
|
|
ok...mozda sam se malo pogresno izrazio...
Treba mi animirani text (ako je moguće) da izgleda kao da se ispisuje, s tim da se može menjati sadržaj jednostavnim upisivanjem u "polje za željneni text" Za dodatne detalje mi ostavite br. telefona na private (naravno ko je zainteresovan), jer ne bih javno... PS: Za cenu ćemo se dogovoriti... |
|
|
|
|
Nov 9 2005, 22:44
Poruka
|
|
|
Alo programeri...???
|
|
|
|
|
Nov 9 2005, 22:58
Poruka
|
|
|
ludaku... samo napravi dinamic text feild, importuj neki text preko txt-a ili jos bolje xml-a, maskiraj, i sa jednim twenom i stop funkcijom dobijas text koji se ispisuje... ili baci pare za isto
ps: nemoj molim te samo mene da cimas pored ovolike mase |
|
|
|
|
Nov 9 2005, 23:19
Poruka
|
|
|
CITAT (flash_back @ Nov 9 2005, 22:58) ludaku... samo napravi dinamic text feild, importuj neki text preko txt-a ili jos bolje xml-a, maskiraj, i sa jednim twenom i stop funkcijom dobijas text koji se ispisuje... ili baci pare za isto ps: nemoj molim te samo mene da cimas pored ovolike mase i kako ce se neki drugi text ukucati u swf fajlu, da se i on tako pojavljuje...kako ce se moći menjati text bez editovanja u flashu...ako je duži npr...? |
|
|
|
|
Nov 9 2005, 23:32
Poruka
|
|
|
U ostalom ne znam da radim dobro u ovome , a treba mi jos nesto... Ako neko normalan shvata da zelim da platim da mi se ovo uradi kako treba neka me iscima. Ne zaje*avam se sad
|
|
|
|
|
Nov 9 2005, 23:54
Poruka
|
|
|
CITAT(ja ....znaci na prvi frame stavljas masku... uzmes rectangle tool, razvuci odokativno, stavi property na istih 1000x1000px i cusni ga negde van scene...[/quote]
i mala dopuna |
|
|
|
|
Nov 10 2005, 00:12
Poruka
|
|
|
hvala
|
|
|
|
|
Nov 10 2005, 03:24
Poruka
|
|
|
Ja sa druge strane pomažem samo za pare pa ti vidi koga ćeš da zoveš.
|
|
|
|
|
Nov 10 2005, 05:45
Poruka
|
|
|
^ iskusno, iskusno.
Jel mogu da te kopiram |
|
|
|
|
Nov 10 2005, 20:05
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 10 2005, 20:52
Poruka
|
|
|
dajte ljudi pomozite coveku
ja mogu da ti napisem skriptu ali za nekoliko dana (citaj od 2 do 7 dana) posto sam ultra zauzet |
|
|
|
|
Nov 10 2005, 20:56
Poruka
|
|
|
^ u prevodu baci kes i dobices sta hoces, ultra brzo
|
|
|
|
|
Nov 10 2005, 21:46
Poruka
|
|
|
^^ izvini ali prevod ti je ocajan. Nemoj da interpretiras i iskrivljujes tudje reci. To nije pristojno pogotovo ako ih "iskrivis" u los kontekst
ako ti niko ne napise za 2 do 7 dana ja cu ti napisati, naravno za dz |
|
|
|
|
Nov 11 2005, 05:02
Poruka
|
|
|
Svaka cast, samo napred!
|